«Громада у жалобі та печалі». На війні Калинівщина втратила трьох військових

«Громада у жалобі та печалі». На війні Калинівщина втратила трьох військових
  • Калинівська громада знову у жалобі. На війні загинули молоді Герої — Олександр Іванов, Андрій Бондар та Володимир Четверук. 

У результаті мінометного обстрілу, повідомила Калинівська міська рада, загинули два калинівських нацгвардійці — старший солдат Андрій Бондар та молодший сержант Володимир Четверук.

Андрій Бондар народився 4 січня 1996 року у Загребельні Калинівського району. Після закінчення школи навчався у Державному навчальному закладі «Вище професійне училище №7» у м.Вінниці. Після одруження Андрій з родиною проживав у Черепашинцях. Останні чотири роки проходив службу за контрактом у Національній гвардії України.

У молодого Героя залишилися батьки, дружина та дворічна донечка.

Відео дня

Володимир Четверук народився 17 жовтня 1973 року у селі Громадське Літинського району. Разом із сім’єю проживав у Вінниці. Був призваний на військову службу по мобілізації у лютому 2022 року.

21 червня від рук російських окупантів загинув ще один відважний захисник України, житель Польової Лисіївки Олександр Іванов. 

Олександр Іванов народився 25 лютого 1999 року в с. Жабокричка Чечельницького району. Згодом родина переїхала до Польової Лисіївки. Після закінчення дев'ять класів Мирненської загальноосвітньої школи юнак вступив на навчання в Тульчинську загальноосвітню школу-ліцей І-ІІІ ступенів з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Після навчання пішов служити за контрактом у військо. Був учасником АТО. До останнього свого подиху 23-річний захисник був вірний військовій присязі та українському народу.

Олександр Іванов був найстаршим сином у багатодітній родині. У Героя залишилися батьки, три сестрички, три брати.

Поховають захисника у Польовій Лисіївці сьогодні, 1 липня.

 

Читайте також:

Завдяки волонтерам область отримала майже 12 тисяч пляшечок дефіцитного дитячого харчування

По Кременчуку рашисти запускали ракети типу «Х-22»: відео та деталі від СБУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up