Газета RIA з турагенцією Sorrento відправляють подружжя Пелюх у «Віденський експрес»

Газета RIA з турагенцією Sorrento відправляють подружжя Пелюх у «Віденський експрес»
Ірина Пелюх, переможець розіграшу серед передплатників «RIA»
  • Ірина Пелюх стала переможцем розіграшу туру до Європи серед передплатників «RIA».  
  • Вінничанка, разом із першим номером газети отримала звістку, що виграла чотириденний тур на двох у Краків, Відень, Будапешт.
  • «Віденський експрес» стане для подружжя Пелюх першою подорожжю до Європи.

Традиційно на початку року «RIA» дарує подарунки кожному передплатнику газети. Найкращий подарунок — це емоції. Газета «RIA» разом з турагенцією «SORRENTO» вирішила подарувати передплатникам видання незабутні емоції від подорожі Європою. Відтак, 15 січня відбувся розіграш путівки на двох в чотириденний тур «Віденський експрес». Видання не вперше дарує такі презенти вінничанам, а для турагенції «SORRENTO» це перший такий досвід. Як власне і для переможниці розіграшу, Ірини Пелюх.

Вінничанка, мати трьох дітей, разом з чоловіком до цього дня подорожували лише Україною. Перед Новим роком гадали, куди це гайнути удвох. Та, як у народі кажуть, щоб виграти в лотерею, потрібно хоча б лотерейний квиток купити. Ірина перед святами передплатила газету, і вже після першого випуску отримала звістку, що виграла тур Європою. 20 січня в редакції газети «RIA» вінничанка отримала подарунковий сертифікат.

Відео дня

— Я з дитиною була у лікарні, у рентген-кабінеті. Тут мені телефонують з газети «RIA» і повідомляють щасливу новину, що я перемогла! — розказує переможниця. — Радості моїй не було меж, адже ніколи нічого не вигравала. Відразу подзвонила чоловікові і сповістила, що нас чекає чотириденна романтична подорож у Краків, Відень, Будапешт. Оскільки нам дозволили обрати дату подорожі, ми поїдемо у лютому. Усім друзям тепер розповідаю, що з «RIA» все можливо!

— У цьому турі вінничани матимуть можливість відвідати три неймовірних Європейських міста, — розповідає директор агенції «SORRENTO» Наталія Спринчан. — Познайомитися з величною архітектурою мальовничого Кракова, відвідати європейську культурну столицю Відень, та побачити перлину Дунаю — Будапешт. Нам приємно, що разом з редакцією газети «RIA» ми зробили такий подарунок передплатникам видання, і що завдяки нам сімейна пара має можливість вперше побувати у Європі.

Читайте також:

Серед передплатників газети RIA провели розіграш туру до Європи 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ірина Ірина

    Іруся вітаю молодці гарного відпочинку
  • Ол Са

    Може скластися вращения, що на фото і є подружжя Пелюх
  • Сергій Поліщук

    Вітаємо! Цікаво тільки, хто на фото щасливого подружжя чоловік, а хто жінка?

    Сергій Поліщук reply Сергій Поліщук

    Новини Вінниці  на 20хвилин  Ви просто молодці! В усіх
  • Anonymous

    А на кого залишите дитину,якщо путівка на двох?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up