Два поховання в один день. У Немирові люди на колінах зустрічали Героїв, встеливши дорогу квітами

Два поховання в один день. У Немирові люди на колінах зустрічали Героїв, встеливши дорогу квітами
  • Немирівська громада сьогодні, 5 листопада, прощалася з двома загиблими військовими. Олександру Бевзу було 25, Сергію Петришину 34 роки.
  • Зустріти тіла Героїв вийшли місцеві жителі. Вони стояли на колінах, плакали та встеляли останню путь воїнів квітами.

Йому було лише 25. Олександр Бевз пішов захищати рідну землю, захищав до останнього подиху. Сьогодні, 5 листопада, тіло загиблого на колінах з квітами та сльозами на очах зустрічала Немирівська громада.

«У пам’яті усіх, хто його знав, Олександр залишиться щирим, добрим, надійним, товариським, усміхненим хлопцем, мужнім воїном і вірним патріотом України, — цитуємо повідомлення Немирівської міської громади. — Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Схиляємо голови та шануємо кожного, хто поклав своє життя за свободу і любов до рідної землі. Вічна та світла пам'ять Захиснику українського народу!

Відео дня

Цього ж дня громада попрощалась та провела в останню дорогу 34-річного Сергія Петришина. Герой віддав своє життя, за свободу і незалежність нашої країни.

«Загибель кожного нашого військового, який самовіддано боронить кордони України — це нестерпний біль, який не затихне з плином часу, — кажуть у Немирівській громаді. — Герої не вмирають, вони назавжди залишаються жити в нашій пам’яті. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна слава і пам'ять Воїну України, Захиснику рідної землі».

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Орден «За мужність» вручили дружині загиблого військового Миколи Войтка

«У полоні відрізали руку». 19-річний захисник Маріуполя освоює біонічний протез

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (400)
  • Олександр Гедз

    Вічна пам'ять Героям України
  • Валентина Дясятник Войтенко

    Вічна і світла пам'ять Героям України!
  • Наталия Губаренко

    Вічна світла пам'ять Героям!
    Низький уклін вам наші рідні Герої!
    Щирі співчуття рідним та близьким
  • Галя Нечаюк

    Вічна пам'ять Героям України

keyboard_arrow_up