«Друге поранення Героя закінчилося фатально». Помер військовий з Калинівщини

«Друге поранення Героя закінчилося фатально». Помер військовий з Калинівщини
  • У шпиталі від важкого поранення помер житель Павлівки Ярослав Вдовиченко. Чоловік від початку повномасштабного вторгнення росії до України захищав рідну землю.

Ярослав був поранений вдруге. Після першого — повернувся на фронт. Друге — забрало життя відважного воїна. Помер військовий вранці 20 жовтня. Сумну звістку повідомила Калинівська міська рада.

— Ярослав Вдовиченко народився 21 червня 1978 року у Павлівці. Тут пройшло його дитинство, юність та все життя, — Після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України Ярослав пішов добровольцем у військо, щоб пліч-о-пліч із сином Святославом захищати рідну землю від рашистів. Влітку захисник отримав перше поранення, але відразу ж після лікування він повернувся до побратимів та знову став на захист Вітчизни. На жаль, друге поранення Героя закінчилося фатально. Вранці 20 жовтня обірвалося життя захисника, — цитуємо повідомлення. — Калинівська міська рада глибоко сумує з приводу передчасної смерті Ярослава Вдовиченко та висловлює щирі співчуття рідними Героя. Схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають! Віримо, що пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги.

У Героя залишилися невтішні батьки, дружина та двоє дітей.

Відео дня

Про час та дату поховання повідомлять додатково.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

На війні, нагадаємо, загинув мешканець Іванківців Артем Москаль. Військовому було лише 19 років. До свого 20-річчя Герой не дожив два дні. Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Назавжди 37. На війні загинув військовий з Хмільницького району

Захищаючи Україну загинув військовий з Хмільницького району

На Донецькому напрямку загинув 19-річний військовий з Козятинщини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (116)
  • Елена Галяга

    Царство небесне співчуття рідним
  • Вязаные игрушки

    🙏🙏🙏
  • Хуторна Марія

    Світла пам'ять герою. Герої не вмирають.
  • Анжела Сатановська

    Низький уклін. Вічна пам’ять . Спочивай з Богом.

keyboard_arrow_up