Дмитро Сосинович очолить Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області. Що відомо?

Дмитро Сосинович очолить Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області. Що відомо?
  • Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області в складі кримінальної поліції Національної поліції України виконує важливі функції, особливо під час війни.
  • Підрозділ бере участь у реалізації державної політики з питань боротьби з організованою злочинністю та здійснює оперативно-розшукову діяльність.

Новим очільником Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області призначили Дмитра Сосиновича.

Цей підрозділ бере участь у реалізації державної політики з питань боротьби з організованою злочинністю та здійснює оперативно-розшукову діяльність. 

 

Відео дня

Завдання нового керівника Управління — боротьба з корупцією, запобігання незаконній діяльності, зокрема, в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Довідка: Дмитро Сосинович родом з Миколаївської області. Там же почав свою кар'єру дізнавачем у міліції, потім довгий час працював на оперативній службі в підрозділах по боротьбі з економічними злочинами. З 2006 по 2009 рік — у відповідному Департаменті МВС України. Переважно займався виявленням злочинів у бюджетній сфері.

Після повернувся до Миколаєва вже як заступник, а потім і керівник управління держслужби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Миколаївській області. У березні 2013 р. звільнився з міліції й пізніше відновив держслужбу вже в Контрольно-ревізійному управлінні Фонду соціального страхування, а пізніше — в ДФС.

У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». У 2020 році — Чорноморський національний університет імені Петра Могили за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (ступінь магістра).

 

Читайте також:

Представили нового керівника поліції У Вінницькій області. Що відомо про Юрія Пархоменка?

Вінничанка Наталія Калмикова стала заступником міністра оборони України

Викладач сьомого ліцею Вінниці, який був в АТО, знову боронить країну на фронті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up