Чи варто цьогоріч встановлювати новорічну ялинку? Ми запитали вінничан

Чи варто цьогоріч встановлювати новорічну ялинку? Ми запитали вінничан
  • Ми запитали вінничан про те, чи варто цьогоріч встановлювати у нашому місті новорічну ялинку? Можливо, усі гроші краще спрямувати на оборону країни? Чи без головного символу новорічно-різдвяних свят не обійтися? 
  • Свої думки — пишіть у коментарях. 

Опитування опублікували на своїй сторінці у Facebook та Instagram. У коментарях всі не підтримують цю ідею, і вважають, що, треба відмовитися від новорічної ялинки цьогоріч. Ось декілька відповідей з нашого опитування.

Надія Гесик:

— Однозначно — ні. Яка ялинка може бути, коли більшість людей в Україні живуть на межі бідності, коли іде тотальна економія електрики, коли наша армія, наші дорогенькі захисники потребують дронів, тепловізорів, коли всі люди з останніх сил намагаються допомогти їм. На мою думку, таких гулянь не зрозуміє більшість...Краще нехай ці кошти підуть на подарунки для діток, які залишилися сиротами, втративши батьків на війні, батькам загиблих воїнів.

Відео дня

Світлана Музичук: 

— Один рік можна обійтись без неї, майже у кожній хаті є штучна ялинка. Цього року можна і економно віднестися до цього, краще ЗСУ термобілизну закупіть на ці кошти.

Любов Кухарчук:

— Наші захисники в окопах, на полі бою за нас, наших дітей, за нашу Неньку Україну, а ми під ялинкою. Везуть поранених, чиясь мати в чорній хустині зустрічає свого сина, а ми під ялинкою?

Катя Засаднюк:

— Абсурд, які можуть бути ще запитання відносно ялинки! Так, ми мусимо жити далі, але не забувати, що робиться в країні. Кошти колосальні йдуть на ялинку, в державі вони є? То чому, хлопці на передовій, ремонтують і купують машини, за свої кошти!

Тетяна Буряк:

— Всі кошти нашим захисникам. Вони для них потрібніші. А ялинку...можна поставити дома для діток.

Олена Кравець:

— Не на часі. Ще салюти запропонуйте запускати, щоб люди лишній раз нервувались, а переселенці жахіття свої згадували.

Катерина Лялюк:

— Ні, це моя думка, дуже горя багато приніс цей рік. І ялинка після Перемоги обов'язково буде.

Юлія Кравчук: 

— Ні. Це просто абсурд. Майже в кожній родині хтось на фронті, в холоді, голоді, без світла, а в нас буде ялинка....якось не по-людськи.

Оксана Галайда:

— Свята, звісно, хочеться! Але головне наше свято — це буде Перемога, і тому кошти направляємо нашим захисникам на зимовий одяг, на дрони. На все, що їм потрібно, щоб відчували нашу підтримку, і гнали ворога з рідної України. 

Юлія Кокошко:

— Думаю, можна обійтись без ялинки. Бережемо електроенергію! Щоб відчути дух свята та підтримати малий бізнес, можна залишити новорічний ярмарок, а зекономлені гроші відправити на допомогу ЗСУ. 

Читайте також:

«Наближаємо перемогу, як можемо»: як вінничанки готують «вітамінні бомби» на фронт

Після зустрічі з Притулою, Кіра планує побити власний рекорд — 21 тис. грн. Дівчинка знову збирає на ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (888)
  • Ярослав Пелых

    Хто Бажає Гуляти На Новорічні Свята Приєднуйся до ЗСУ Буде Весело
  • Ярослав Пелых

    Я теж проти Ялинки
  • Ярослав Пелых

    Підтримую
  • Людмила Куклінська

    Ні ні ні

keyboard_arrow_up