Чи треба заборонити у Вінниці продаж алкоголю в нічний час? (Опитування)

Чи треба заборонити у Вінниці продаж алкоголю в нічний час? (Опитування)
Фото з інтернету
  • Українці спожили 7,7 літра горілки на людину за 2012 рік — дані британської компанії «International Wine & Spirit Research».
  • У фейсбуку міський депутат виклав звернення до мерії про обмеження продажу алкоголю
  • У зверненні пропозиція не продавати алкоголь з 22 години по 10 годину ранку.

На сайті міських петиції з'явилося звернення від вінничанина Віктора Березовського про «Заборону продажу алкоголю у нічний час»:

«Заборонити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі в нічний час, а саме з 22.00 вечора до 10.00 ранку», — пише вінничанин у зверненні.

Відео дня

Статистика в Україні невтішна: за підсумками 2012 року наша країна зайняла третє місце в світі по середньому споживанню горілки на людину (7,7 літрів на людину — рейтинг «International Wine & Spirit Research»). Щороку через алкоголізм в Україні помирає понад 40 тисяч людей, за даними Національної ради з питань охорони здоров'я.

За даними екс-міністра охорони здоров'я України професора Миколи Поліщука, щодня алкоголь вбиває 40 українців. Майже 40% українських підлітків 14—18 років регулярно вживають спиртні напої. Алкоголь є причиною передчасної смерті майже 30% українських чоловіків. На думку вітчизняних медиків, наразі в Україні нараховується 700 тисяч лише офіційно зареєстрованих алкоголіків.

У Києві вже заборонили продаж алкоголю в нічний час. У четвер, 22 вересня, це рішення підтримало 86 депутатів київської міської ради.

Підтримати петицію можна за посиланням

Читайте також:

П’яні підлітки за кілька годин викрали два авто і врізались в дерево

Майже 200 п'яних водіїв. Стільки копи спіймали за останній місяць

На Вінниччині п’яні поліцейські вчинили дебош в кафе. Їх відсторонили від роботи

 

Опитування

Чи треба забороняти продаж алкоголю в нічний час у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    Это бред......
  • Анонім

    А если я вечером дома хочу выпить того пива???
  • Анонім

    Да... еще предлагаю не ходить по городу после 23.00  и вообще платить за воздух...

    Комендантский час прям....
  • Anonymous

    Блин. Я на вершине пищевой цепочки))) У меня всегда дома запас 2-3 литры водки стоит (и пизирек коньяка). Хотя сам такие напитки  пью раз в 2-3 недели. Так что кто ко мне в гости зайдет трезвым не останется.

    Без Имени reply Anonymous

    Тогда приглашай меня в гости
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up