Брали участь чотири вінничанки: як Катерина Дорфман перемогла в проекті «Супермама»

Брали участь чотири вінничанки: як Катерина Дорфман перемогла в проекті «Супермама»
Катерина Дорфман на телепроекті «Супермама»
  • Відбувся фінал телепроекту «Супермама», в якому вперше брали участь чотири матусі з Вінниці. Переможницею реаліті шоу стала Катерина Дорфман. Журналістка «20 хвилин» поспілкувалася з супер мамою.

Переможниця телепроекту «Супермама» Катерина Дорфман — успішна бізнес вумен, модель plus-size та фотографка, а також мама трирічної дівчинки Деббі. 

За словами вінничанки, автори програми самі запросили її взяти участь в реаліті-шоу. Кілька разів написали в Інстаграм, але Катя все відмовлялась. Врешті подруги вмовили її це зробити. Катерина взяла участь в телепроекті і не пожалкувала — обожнює яскраві емоції і новий досвід.

Відео дня

29-річна вінничанка Катерина Дорфман розвиває власний бренд білизни та одягу, шиє вироби від розміру XS до 12XL. Підприємиця наголошує, що прагне зробити красивою кожну жінку, навіть з великою вагою. Розповіла, як їй вдалося відкрити бізнес після російського вторгнення і, чому саме її білизна користується популярністю у клієнток.

— Жінок, які мають великі розміри, мають одягатися в комфортну і гарну білизну, — розповіла Катерина. — Потім до філософії білизни додалось і те, що всі хочуть сексу. Тому ми почали робити сексуальну білизну на великі розміри і її почали розбирати, як гарячі пиріжки. 

Під час проекту модель plus-size запросила конкуренток до фотостудії, щоб у всій красі показати свою самореалізацію. Йдеться про сюрприз — фотосесію у відвертій білизні. Потім жінка показала власний дім.

— Я з тих людей, яка любить гостей,— каже жінка. — Я раніше щотижня організовувала вечірки для сусідів, друзів, знайомих. Також в мене часто відбуваються фотозйомки,  тому камери, повна квартира людей — для мене звичне відчуття. Телевізійники класні, ми одразу знайшли спільну мову. Всі боялися Карпачова, але виявилося зовсім не страшно. 

Катерина розлучена зі своїм чоловіком, тому вона сама виховує трирічну дочку Дебору. Рідний батько дівчинки наразі перебуває на війні, вони майже не спілкуються. Зате мати щодня влаштовує для дитини свято, балує її та виконує всі дитячі забаганки.

— Свого часу я сама забезпечувала родину, адже після пологів відразу працювала, говорить Катя. — Натомість чоловік лише докоряв тим, що мов я гуляю. Тому все почало просто котитися вниз. Однак тепер я хочу, щоб моя дитина була щаслива, тому виконую кожне її бажання.

Врятував жінку та позбавив тривожних розладів психолог. З часом вона змогла покинути чоловіка, однак шкодує, що втратила дорогоцінний час, який могла провести з дитиною.  За словами Катерини Дорфман, вона перемогла в проекті «Супермама», оскільки реалізувала себе в усіх сферах.

— В мене жодна сфера, по якій оцінюють в проекті, не просідає, — каже Катя.— Виховання дітей і самореалізація в мене в повному порядку. Тому конкуренції в мене не було. Учасниці в проекті були достойними, з Олею і Мар'яною ми інколи зустрічаємося, гарно спілкуємося.

Зйомки вінницького проекту «Супермама»  відбувалися в липні, фінал знімали в серпні. Фіналістка Катя Дорфман після участі в реаліті шоу здобула ще більшу популярність, як в реальному житті, так і в соцмережах.

— На моїй робочій і приватній сторінці в Інстаграм плюс п'ять тисяч підписників прийшло, — каже вінничанка. — На бренд білизни і одягу прийшло багато людей, оскільки їм відгукнулося те, що я роблю. Також почали з'являтися порозиції взяти участь у різноманітних ютуб проектах.

Нагадаємо,  у телепроєкті «Супермама» вперше знялася учасниці з Вінниці. Четверо жінок, серед яких модель-плюс Катерина Дорфман, диригентка-домогосподарка Ольга Мандзюк, Мар'яна, яку утримує чоловік, та блогерка зі Жмеринки Льоля, змагалися, хто з них краща матір.

23 жовтня вийшов випуск «Супермами» з першою учасницею. Розпочали з мами Ольги Мандзюк, яка за освітою диригент. Жінка живе у Вінницьких Хуторах Вінницької громади. Вона розповіла, що ніколи не працювала за професією, проте це не заважає їй мати трьох дітей, чоловіка-бізнесмена та диригувати своєю родиною. 

25 жовтня в ефірі показали третій випуск шоу з вінничанками. Цього разу героїнею стала 29-річна Маряна та її 32-річний чоловік IT-спеціаліст Дмитро, які виховують дворічного сина Євгенія. У шоу матуся розповіла суперницям про те, як її родина пережила початок вторгнення у Харкові, переїзд до Вінниці, а також продемонструвала, яка вона господиня, за що і отримує зарплату від чоловіка. 

У фінальному випуску показали життя 22-річної мами Льолі зі Жмеринки. Вона знається на картах таро і самотужки забезпечує родину, поки її чоловік у декреті. Відомо, що жінка є блогеркою, яка разом із 24-річним чоловіком Андрієм виховує трирічну Емілію й десятимісячного Платона.

 Кожна із жінок оцінювали одна одну по десятибальній шкалі. 

  • Мар'яна - 61 бал;
  • Ольга - 46 балів;
  • Льоля - 49 балів;
  • Катерина - 68 балів.

Згідно з результатами та виставленими оцінками, переможницею реаліті стала Катерина Дорфман. Найбільше суперниці оцінили самореалізацію жінки, яка самотужки виховує трирічну доньку.

 

Читайте також:

«Пам’ятаю кожну емоцію та страву»: вінничанка Вікторія Науменко про участь у проекті «МастерШеф»

«Не всім пощастило мати такого брата». Вінничанка привітала співака Лері Вінна

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Громадська Організація "Український Профіль"

    🤮🤮🤮
  • Аліна Дика

    Цікаво було дивитись.
    Вперше переглядала це шоу.
    Зрозуміла, що Катя дуже глибока і цікава особистість
  • Инна Бабич

    Люди, які закрили свій профіль, звісно можуть сміливо оцінювати тих, в кого він відкритий)
  • Маргарита Никольская

    Ужас... просто ужас...

keyboard_arrow_up