«Боровся за волю і незалежність». На Луганщині загинув військовий Руслан Звізда

«Боровся за волю і незалежність». На Луганщині загинув військовий Руслан Звізда
  • Руслан Звізда з села Сміла Хмільницького району з перших днів повномасштабного вторгнення встав на захист рідної землі. Захищав до останнього подиху...Схиляємо голови у журбі.

Першою сумну звістку повідомила Людмила Паламарчук.

— Трагічна звістка прийшла в наше село. Сьогодні загинув захисник України Руслан Звізда, — цитуємо повідомлення. — Щирі співчуття рідним та близьким. Низький уклін нашому воїну-захиснику.

Відомо, що Руслан Звізда мав військовий дослід. Був в АТО добровольцем. Як зазначає брат Героя Юрій Буркіський, військовий брав участь у розмінуванні Бучанського району (Буча, Ірпінь, Гостомель).

Відео дня

«Сьогодні в нашу родину прийшла трагічна звістка, — пише пан Юрій. — На Луганщині загинув мій брат, який боровся за нашу волю і незалежність, ще з перших днів він став на захист України! Земля тобі пухом Братику! Герої не вмирають! Вічна слава Героям України!

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Назавжди 37. На війні загинув військовий з Хмільницького району

Захищаючи Україну загинув військовий з Хмільницького району

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up