«Йому сьогодні мало бути 25». Полеглого Героя з Жмеринщини нагородили орденом «За мужність»

«Йому сьогодні мало бути 25». Полеглого Героя з Жмеринщини нагородили орденом «За мужність»
Головне фото і у тексті: zhmerynka.city
  • Артем Полянський загинув, захищаючи рідну землю. Героя посмертно Указом Президента нагородили — орденом «За мужність».
  • У Браїлові 25 січня, у день народження військового, під стінами рідної школи орден вручили батькам воїна.

У цей день Артему мало виповнитись 25, але через жорстоку російську агресію йому тепер назавжди залишиться 24. Загинув військовий 9 травня в Донецькій області від уламків вибухового снаряда.

4 червня 2022 року Указом Президента Артема Полянського нагородили орденом «За мужність» третього ступеня. На жаль, посмертно.

Відео дня

Почесний орден батькам Героя вручив в.о. начальника Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Зелінський. Він підкреслив, що солдат Артем Полянський був вірний військовій присязі у бою за Батьківщину, виявивши мужність і стійкість, загинув під час виконання бойового завдання.

— Батько Артема, Ігор Іванович закликав присутніх шанувати пам’ять кожного захисника, який віддав своє життя за незалежність України та дякувати українським воїнам, які щоденно незважаючи ні на що боронять рідну землю від російських окупантів, — передає zhmerynka.city. — Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталія Іванівна Павловська

    Вічна і світла пам'ять Герою 🇺🇦🕯️
  • Лідія Куцмай

    Вічна память Герою
  • Людмила Даценко

    Вічна пам'ять герою України
  • Олечка Наливайко

    Вічна Світла Пам’ять… Герої не вмирають😔вони ідуть на Небеса та стають Янголами…💛💙🇺🇦

keyboard_arrow_up