Активістку Таїсу Гайду, яка отримала 70% опіків, гелікоптером евакуювали на лікування до Польщі

Активістку Таїсу Гайду, яка отримала 70% опіків, гелікоптером евакуювали на лікування до Польщі
  • Очільниця громадської організації «Автомайдан Вінниччина» отримала опіки більшої частини тіла. Її надали допомогу у Вінниці та відправили до Львова.
  • Задля продовження лікування жінку минулої доби евакуювали з Львова гелікоптером до Польщі.

Як інформує Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, до них надійшов запит від МОЗ про можливість негайної медичної евакуації за кордон.

— Терміново фахівці львівської екстренки, змобілізувавшись до порятунку, забрали хвору з опікового центру Львова в карету екстреної медичної допомоги. Паралельно група фахівців тримала зв’язок та узгоджувала дії із польськими колегами Lotnicze Pogotowie Ratunkowe, — зазначають у повідомленні. — Пацієнтка була у вкрай важкому стані, проте дорогою не було нештатних ситуації. Перетнувши, українсько-польський кордон й доїхавши до вертолітного майданчика, передали жінку на борт медичного гелікоптера.  

Відзначимо, що Таїсія Гайда знаходиться в одному з опікових центрів Львова, куди її доставили з обласної лікарні імені Пирогова. У «пироговці» постраждалій надали першу медичну допомогу. Нещасний випадок із жінкою стався 25 червня. Детальніше про це за посиланням.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="vn20minut/17037" data-width="100%">

 

Читайте також:

Керує мобілізацією у Вінниці і ловить ухилянтів: розказуємо про підполковника Оксану Янчак

«Викликали вогонь на себе». Чому «штурмовик» Руслан Клименюк заслуговує звання Героя України?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up