Незряча співачка Ганна Кучерук готувалася до власного концерту десять років

Незряча співачка Ганна Кучерук готувалася до власного концерту десять років
  • Тотальна незряча Ганна Кучерук переїхала до Вінниці зі Слов’янська (Донецька область).
  • Створила родину, виховує двох синів.
  • Працювала масажисткою на вінницькому підприємстві незрячих, а нині займається аналогічною роботою на місцевому експериментальному протезному підприємстві.

Водночас Ганну завжди цікавила творчість. Зокрема, вокал. Вона багаторазово була солісткою різних ансамблів. А другого квітня  Ганна Кучерук влаштувала на протезному підприємстві концерт «Чого хоче жінка». Запросила туди не лише колег і пацієнтів, які перебувають на реабілітації. Але й родину та своїх друзів із порушеннями зору.    

        

— Хочу подарувати всім хвилини щастя, приємного відпочинку. Вважаю, що гарні пісні можуть бути свого роду лікуванням душі. Я хотіла розкритися перед глядачами і прагнула, щоб вони трохи відволіклися від жахіть війни, — розповіла Ганна Кучерук.

Відео дня

Незряча вокалістка виконала десяток композицій  — переважно про кохання і любов до Батьківщини. Це були пісні Ірини Федишин, Наталі Валевської та інших відомих українських співачок, які прийшлися їй до душі. 

Ганна Кучерук розповіла, що співає років десять, але на власний концерт (за підтримки друзів і колег)  наважилася лише зараз. Також Ганна цього разу співала і у дуеті, разом із Богданом Ковалем. Щоб трохи «розбавити» концерт, виступив і ще один чоловічий дует.  

Схвально про творчість, професійні і людські якості Ганни Кучерук відгукнувся директор підприємства незрячих Костянтин Ільницький. Він вручив співачці квіти і солодкий подарунок.       

Читайте також:

На базі підприємства УТОС планують відновити навчання слабозорих вінничан

Із нагоди 90-річчя Українського товариства сліпих преміювали вінничан із порушеннями зору

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up