"Я-Волноваха" - у соцмережах почалась нова акція через трагічну подію на Донбасі

"Я-Волноваха" - у соцмережах почалась нова акція через трагічну подію на Донбасі
Таким чином громадяни хочуть звернути увагу на розстріл пасажирського автобуса та смерть людей під Волновахою.

Розпочав акцію відомий вінничанам громадський та політичний діяч Дмитро Корчинський. 

"Ми з командиром сотні Христа (дислокація - під Маріуполем) починаємо акцію je suis volnovaha. Підтримуйте", - написав Корчинський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також активіст хоче побачити як європейці підтримають цю акцію.

Відео дня

"Тепер подивимося, чи розгорнеться в Україні акція "я - Волноваха" і чи буде вона підтримана європейцями?", - пише Дмитро.

Ідею Корчинського вже підтримали нардепи Ігор Мосійчук та Оксана Корчинська та командир роти батальйону "Свята Марія"

А ви долучитесь до акції?

Коментарі (1)
  • Протоукр

    Будет расследование, или виновные назначены заранее?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up