На Вінниччині ввели комендантську годину. Старайтеся вчасно повертатися додому

На Вінниччині ввели комендантську годину. Старайтеся вчасно повертатися додому
  • У Вінницькій області відсьогодні, 24 лютого, з 22.00 до 7.00 діятиме комендантська година.

Про це повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов в себе на фб.

— Це вимушений крок, але в нинішніх умовах військової агресії та воєнного стану, необхідний задля безпеки вінничан, — зазначає Борзов. — Тому прошу усіх: вчасно повертатися додому.

За крайньої потреби для пересування містом під час комендантської години, зокрема, працівникам змін підприємств критичної інфраструктури обов’язково потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу.

Відео дня

В інших українських містах також запровадили комендантську годину.

У Києві вона діятиме так само, з 22.00 до 7.00. Громадський транспорт у столиці під час комендантської години працювати не буде. При цьому станції метрополітену будуть доступні як укриття в цілодобовому режимі.

Також комендантська година впроваджується в Черкаській області, Дніпрі та Миколаєві — з 22.00 до 06.00.

Цього ранку 24 лютого Росія здійснила напад на Україну. Ворог хоче деморалізувати українську армію та посіяти паніку серед цивільних. Для цього також використовують свідомо неправдиву інформацію. Тому радимо канали, де зібрані перевірені дані. А також даємо посилання на мобільні додатки, завдяки яким можна спілкуватись в разі відключення інтернету: 

Нагадуємо, що сьогодні вранці російською ракетою обстріляли склад з боєприпасами на 48 Калинівському арсеналі. Загинув один військовий, ще один помер від отриманих ран. Є 25 поранених, семеро з них цивільні. Пошкоджена інфраструктура військового містечка частини А1119. Читайте подробиці в публікації: 

 

Читайте також:

Якими мають бути ваші найперші дії під час обстрілу? Інструкція для цивільних

У Вінниці запрацює департамент цивільного захисту

Коментарі (8)
  • Паша Мельник

    Будуть працювати заправки в 5.6 години ранку.
  • Zesraka Zelena

    8 лет слушали сказки  байдена.а  тепер все  хлопают по плечу .мол  держитесь. прорваны все  границы. и  де ц и  ярошы ?  а нам  мучится.причем  заметет  слабое  трусливое  колониальное  правительство даже не  обьвило войну  росии .тилькы  щось  там  розирвало .дыпвидносини як  страшно
  • Таисия Тая

    Все вірно!
  • Svetlana Ykubova

    Транспорт буде ходити з ранку???

    Сергей reply Svetlana Ykubova

    Ты имеешь право выйти с квартиры только  в 7 утра!

keyboard_arrow_up