Ізраїльтян, які перебувають в Україні, попереджають про складну ситуацію. Що відомо?

Ізраїльтян, які перебувають в Україні, попереджають про складну ситуацію. Що відомо?
  • Громадянам Ізраїлю, які приїхали у Вінницю, радять покинути Україну в найближчі дні.
  • Останні кілька місяців звертають увагу на небезпеку нового російського вторгнення.
  • В Україні, нагадаємо, створили брошуру з практичними порадами, як діяти у разі надзвичайної ситуації або війни. 
  • Що відомо, читайте далі.

Колишня вінничанка, яка зараз має громадянство Ізраїлю, приїхала до родичів у гості. Квитки назад вона купила на 6 лютого. Але сьогодні дівчині прийшло повідомлення з порадою заповнити анкету.

Що відомо?

Консульський відділ МЗС Ізраїлю опублікував повідомлення. В Ізраїлі закликають своїх громадян, які перебувають на території України, заповнити анкети й вказати особисті дані. 

— У світлі ситуації, що склалася, рекомендуємо ізраїльтянам, які перебувають в Україні, заповнити нижченаведену анкету. Будь ласка, заповніть анкету на кожного члена сім’ї індивідуально, включаючи неповнолітніх дітей віком до 18 років, — йдеться в повідомленні.

Відео дня

Громадян Ізраїлю, які знаходяться в Україні, просять вказати особисті дані, сімейний статус, а також мобільний телефон та пошту.

Загострення на Донбасі

Як повідомляє УНН, українська влада та західні партнери останні кілька місяців звертають увагу на загострення Росією ситуації з безпекою на Донбасі, нарощування російських сил уздовж кордону з Україною, небезпеку нового російського вторгнення та посилення російської дезінформації.

Про можливий напад Росії на Україну, нагадаємо, говорять останнім часом. Посольство США попереджає про небезпеку своїх громадян в Україні. Відповідне повідомлення вони виклали на своєму офіційному сайті.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов наприкінці минулого року повідомляв, що 122 тисяч російських військових перебувають на відстані 200 км та 143,5 тис. військових за 400 км від російсько-українського кордону.

The New York Times з посиланням на власні джерела повідомляє, що чисельність російських військ на кордоні з Україною останніми тижнями залишалася стабільною, проте президент РФ Володимир Путін почав робити кроки з перекидання на місця військових вертольотів.

Головна вимога Путіна полягає в гарантіях від США та їхніх союзників, що НАТО не розширюватиметься далі на схід і не розгорне там системи озброєння, які Росія вважає загрозою.

Брошура на випадок війни

В Україні, нагадаємо, створили брошуру з практичними порадами, як діяти у разі надзвичайної ситуації або війни. На 14 сторінках докладно пояснюють, як діяти в тій чи тій ситуації, пов'язаній із загрозою життю.

Що робити вінничанам в надзвичайній ситуації або в зоні бойових дій або після отримання сигналу «УВАГА ВСІМ» та як підготувати «тривожну валізу», читайте у публікації: Створили брошуру з інструкціями на випадок війни та НС. Що потрібно знати

 

Читайте також:

Петру Порошенку обрали запобіжний захід. Печерський суд заарештував майно

У Вінниці «замінували» всі навчальні заклади та «Мегамолл» (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Коментарі (55)
  • Саша Яремнюк

    Нехай самі тянуть ногу з України
  • Тамара Марченко

    Господи Спаси и  сохрани Всех людей от войны....
  • Sergej Vasilchenko

    А те, що в Ізраїлі періодично палестинці обстрілюють їхню територію і можна випадково потрапити під роздачу то це безпечно у них?
  • Журнал Вінниця

    Заголовок як з дешевої бульварщини....

keyboard_arrow_up