Не бабусями одними: чим ще займається муніципальна поліція (ІНФОГРАФІКА)

Не бабусями одними: чим ще займається муніципальна поліція (ІНФОГРАФІКА)
  • Ми дізналися, що робить у Вінниці муніципальна поліція, крім того, щоб виписувати величезні штрафи на бабусь з яблуками
  • За 2016 рік вони провели 30 тисяч перевірок та склали 1114 протоколів
  • З них про торгівлю у неналежних місцях — 187
  • Подивіться нашу інфографіку про роботу муніципальної поліції

Що вони робили у 2016 році. Коротко

Ми отримали відповідь на запит до муніципальної поліції про результати їхньої роботи. За 2016 рік «муніципальники»:

  • Провели 30120 перевірок об’єктів благоустрою

    Відео дня
    /li>
  • У яких знайшли 7420 порушень

  • За рік до них 2226 разів зверталися люди, щоб розповісти про порушення, які бачили

  • Накладали 1114 штрафи на людей

  • Щоправда, скільки з них штрафи сплатили — невідомо, бо ці протоколи потім розглядала спеціальна комісія

Найбільше протоколів було виписано за торгівлю «з рук», забруднення водойм приватними домогосподарствами, спалювання листя та відсутність вигрібних ям у будинках.

Подивіться у інфографіці, за які порушення муніципальні поліцейські виписували найбільше штрафів.

Що таке муніципальна поліція?

Це комунальне підприємство міської ради, яке має слідкувати за дотриманням правил благоустрою міста. Тобто за тим, щоб у Вінниці вчасно прибирали, не палили листя, правильно розміщували рекламні оголошення та вивіски та ще багато чого.

Правила, за виконанням яких слідкують муніципальні поліцейські, можна подивитися на сайті міської ради. Штрафи вони виписують за статтями 152, 150 та 160 Кодексу України про адміністративні порушення: («Порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів», «Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями», «Торгівля з рук у невстановлених місцях» відповідно).

Читайте також: На 11 тисяч (!) гривень покарали бабусю, бо торгувала яблуками на тротуарі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Alexey Shytov

    Меня дико раздражают эти клоуны в форме с непонятными погонами
  • Vladimir Molotov

    жиди по-новому
  • З.А.Глядач

    "вони провели 30 тисяч перевірок та склали 1114 протоколів"

    А вони мають право "проводити перевірки" та "складати протоколи"?

    У цих "поліцаїв" прав не більше,ніж у ЖЕКівського двірника чи сантехніка-вони теж "працівники комунальної сфери".
  • Прокоповна Проня

    Бездельники
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up