Безвізовий режим для іноземців, які бажають вступити до інтернаціонального легіону оборони України

Безвізовий режим для іноземців, які бажають вступити до інтернаціонального легіону оборони України
Українців з Французького легіону відпускають на захист батьківщини
  • Володимир Зеленський підписав указ про запровадження тимчасового безвізового режиму для іноземців, які їдуть до України боротися з російськими загарбниками.

Деякі держави вже дозволили громадянам допомагати Україні у протистоянні російському вторгненню. Про це заявляли представники Литви, Великої Британії, Данії.

Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляв, що зокрема і Французький іноземний легіон готовий відпустити вихідців з України захищати свою країну у повному екіпіруванні.

І ось 28 лютого Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №82/2022 про запровадження тимчасового безвізового режиму для іноземців, які їдуть до України боротися з російськими загарбниками.

Відео дня

В документі говориться: «Запровадити з 1 березня 2022 року тимчасово на період дії воєнного стану до прийняття Президентом України відповідного рішення безвізовий режим в’їзду в Україну для громадян іноземних держав, які бажають вступити до Інтернаціонального легіону оборони України, крім громадян держави, визнаної державою-агресором».

Нагадаємо, що про формування згаданого підрозділу оголосили ще 27 лютого. Також станом на останній зимовий день повідомляли: своє бажання захищати Україну виявили тисячу іноземців.


Читайте також:

У Вінниці чоловік збирав по тисячі гривень з мешканців та створив незаконний батальйон

З автоматами через плече. Оркестр Повітряних Сил грав гімн України на площі Перемоги

Коментарі

keyboard_arrow_up