«Вінницькі вовки» збирають кошти на дрон для захисників. Як приєднатися?

«Вінницькі вовки» збирають кошти на дрон для захисників. Як приєднатися?
  • У лавах ЗСУ служить учасник спортивного клубу «Вінницькі вовки» Андрій. Колектив клубу оголосив збір на дрони, які нині вкрай потрібні для армійців.

Андрій наразі командир мінометної батареї в складі ЗСУ. Він потребує нашої підтримки. Про це інформують на офіційній сторінці «Вінницьких вовків».

— Хлопці нещодавно повернулися з Харківського напрямку і тепер збирають кошти на придбання дрона, який вкрай необхідний для авіарозвідки і враження ворожої сили противника та корегування вогню, — цитуємо повідомлення. — Просимо вас долучитися до збору грошей, аби якомога швидше придбати такий необхідний пристрій для наших воїнів. Кожна ваша гривня допоможе наблизити перемогу над рашистами!

Відео дня

— Набагато легше захищати країну від ворога, коли ти відчуваєш підтримку, — зазначають у спортивному клубі. — Не забуваймо, що наша боротьба — це спільна справа!

Наша журналістка Ольга Бобрусь разом з колишніми безхатченками, нагадаємо, організувала виготовлення окопних свічок для військових на передову. Потрібна допомога у цій справі.

 

Читайте також:

Свічки, шкарпетки, буржуйки: корисні речі, які можна робити вдома та передавати на фронт

«Щоб наші захисники не мерзнули». Як вінницькі майстри виготовляють «бандеропечі» для ЗСУ

Коментарі

keyboard_arrow_up