Нашим військовим потрібні медикаменти та комплекти коліс. Долучайтеся до волонтерських зборів

Нашим військовим потрібні медикаменти та комплекти коліс. Долучайтеся до волонтерських зборів
Фото: БФ Діани Подолянчук
  • Вінницькі волонтери з «Благодійного фонду Діани Подолянчук» та ГО «Загартовані серця» знаходять та закуповують для наших захисників необхідне їм спорядження та обладнання.
  • Зараз, під час чергового загострення, волонтерам дуже потрібна допомога усіх нас. Долучайтеся до їхніх зборів, адже кожна гривня важлива. 

Погодьтеся, що уявити сучасну Україну без волонтерів просто неможливо. Саме вони, починаючи з 2014 року, забезпечували наше військо усім, що дозволяло їм законодавство: провізією, одягом, взуттям, медикаментами, автівками тощо. Нещодавно Президент Зеленський сказав, що «волонтери — це найпотужніша частина громадянського суспільства України». Складно не погодитися, зважаючи на роль, яку ці надлюди відіграли й після початку повномасштабного вторгнення. 

За рік великої війни ними було акумульовано десятки мільярдів гривень. Лише фонд «Повернись живим» та «Фонд Сергія Притули» зібрали 8,5 мільярдів гривень — це закриття потреб десятків, якщо не сотень тисяч наших захисників та захисниць. 

У Вінниці немає настільки масштабних благодійних проєктів. Однак саме наше місто рік тому перетворилося на гуманітарний хаб, прихисток в якому знайшли переселенці з постраждалих регіонів. Допомогу прибулим надавали не лише місцева влада, представництва міжнародних фондів та організацій, але й пересічні вінничани. 

Відео дня

На жаль, не існує статистики, яка б проливала світло на ту величезну кількість містян, які безкорисливо приймали переселенців у своїх домівках. Як не маємо ми й переліку імен тих вінничан, хто з перших днів долучився до волонтерського руху: плетіння сіток, варіння протитанкових їжаків, відшивання плитоносок, виготовлення бліндажних ліхтарів та свічок, саморобних буржуйок, напівфабрикатів, консервів тощо. 

Однак ми знаємо про дві вінницькі благодійні організації, які з першого дня повномасштабного вторгнення активно включилися в роботу і дотепер закривають величезну кількість важливих для наших захисників питань. Це «Благодійний фонд Діани Подолянчук» та громадська організація «Загартовані серця».

Зараз, на початку чергової фази війни, українському війську конче потрібна наша з вами підтримка. Щодня вінницькі волонтери отримують чимало запитів від захисників: на тактичну медицину, тепловізори, портативні зарядні станції та багато всього іншого. І вони роблять все від себе залежне, аби вчасно знайти, придбати та доставити ці речі до місць, де вони потрібні найбільше. 

На усе це потрібні кошти, яких через моральне та фінансове виснаження, надходить до благодійних фондів та організацій все менше. Як наслідок, запити закриваються повільніше, а подекуди доводиться відмовляти у допомозі військовим. 

Тому надзвичайно важливо для усіх нас зробити ще один ривок і підтримати актуальні збори вінницьких волонтерів. Кожна ваша гривня має значення. Адже вона також наближає нас до перемоги. 

Перекажіть волонтерам п’ять, десять чи двадцять гривень, або будь-яку іншу зручну для вас суму. Допоможіть їм «озброїти» наших захисників такими необхідними на фронті речами. 

Благодійний фонд Діани Подолянчук

Фонд спеціалізується на допомозі армії, звільненим населеним пунктам, переселенцям та людям з інвалідністю. Останнім часом волонтери зосередилися на напрямку загальної та тактичної медицини. Щодня вони формують аптечки та комплектують рюкзаки бойових медиків. Шукають та закуповують якісні турнікети. Зараз волонтери продовжують збір на тактичну медицину, потреба в якій у наших бійців є постійно. Підтримати їхню команду можна тут:

Рахунок фонду (Приватбанк):

Номер картки: 5169335100626072
Гривневий
UA703052990000026004006109711
Долар IBAN Code
UA613052990000026000016109448
Євро IBAN Code
UA623052990000026004016103280
Злотий IBAN Code
UA563052990000026003026109651

Моно: 5375414119074531 /

PayPal[email protected]

Монобанка ТУТ.

ГО Загартовані серця

Позашляховики, тепловізори, квадрокоптери, одяг, взуття, медикаменти, провізія — кількості того, що вони передали нашим військовим від початку повномасштабного вторгнення вже не злічити. Зараз організація збирає на портативні джерела живлення та комплекти коліс для автівок на фронті. Колеса потрібно оплатити до 25 лютого, тому, будь ласка, долучайтеся до збору.

Картка: 5375411203112623

МонобанкаТУТ.


Читайте також:

«Не можна знімати місце зльоту»: як онука вінницького сатирика керує безпілотниками

Вінничанин вербував українських «тюремників» до терористичної організації «Вагнер»

Коментарі

keyboard_arrow_up