На 300 мільйонів гривень: Вінниця вдруге придбає військові облігації

На 300 мільйонів гривень: Вінниця вдруге придбає військові облігації
  • Вінниця у листопаді придбає державні цінні папери — військові облігації на суму в 300 млн грн. Коштом військових державних облігацій місто підсилить обороноздатність країни.

Військові облігації — це цільові цінні папери внутрішньої державної позики. Їх випускає Міністерство фінансів України. Кошти від цих облігацій використовують на потреби ЗСУ та держави в умовах воєнного стану. При купівлі облігацій, держава гарантує повернення всієї суми інвестиції.

Гроші на придбання облігацій візьмуть з тимчасово вільних коштів загального фонду бюджету Вінницької міської територіальної громади. Таке рішення ухвалили 28 жовтня на черговій сесії Вінницької міської ради.

— У листопаді цього року Вінниця придбає державні цінні папери — військові облігації на суму в 300 млн грн зі строком обігу до одного року, — підкреслюють у міськраді.

Відео дня

У червні Вінницька міська рада, нагадаємо, придбала військові облігації на суму 100 млн грн, спрямувавши кошти громади на підтримку Збройних сил України.

Довідка

З жовтня в застосунку Дія доступна нова послуга — купівля військових облігацій. Це цінні папери, що випускає держава під час воєнного стану. Військові облігації стали дієвим інструментом для підтримки економіки України та Збройних Сил. Відтепер їх можна придбати в Дії та допомогти наблизити нашу перемогу.

 

Читайте також:

Житлові субсидії: які зміни, як оформити та куди подавати документи

Яйця подорожчали на 54%. Антимонопольний комітет з'ясовує причини росту ціни

Коментарі (4)
  • Віктор Піхур

    ,,,і крім того хтось добряче нагріє руки на відсотках. Чи може хтось впевнений в патріотичному пориві місцевої влади?
  • Геннадий Куценко

    А на безкоштовні ліки для хворих,то нема коштів!
  • Аліса Тітова

    Хороше рішення, віримо в ЗСУ 🇺🇦
  • Busko Oksana

    І люди везуть харчі з сіл,з за закордонну все ,що ви робите в реалі  все крали і крадете,бідні наші люди все роблять і робили для Солдат....

keyboard_arrow_up