Вінниччина відправила громаді Херсонщини будівельні матеріали та пожежне авто

Вінниччина відправила громаді Херсонщини будівельні матеріали та пожежне авто
  • Черговий гуманітарний вантаж з будівельними матеріалами, а також спеціалізований пожежний автомобіль Вінницька область відправила для громади Калинівське на Херсонщині.

Як повідомив голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, у Калинівському продовжують працювати будівельні бригади, сформовані територіальними громадами Вінниччини.

Днями відбулась чергова ротація фахівців. Зараз там задіяно чотири бригади з 20 людей. Два будинки вже завершені повністю. У восьми інших виконані основні роботи по влаштуванню покрівлі та встановленню вікон.

Відео дня

За словами начальника ОВА, до кінця вересня заплановано відремонтувати ще чотири будинки. Бригади вінничан пліч-о-пліч, максимально оперативно та якісно відбудовують пошкоджене внаслідок бойових дій та підтоплення житло калинівчан.

Сергій Борзов подякував територіальним громадам Вінниччини за формування будівельних бригад та долучення до відбудови постраждалих територій. Очільник ОВА окремо відмітив Барську територіальну громаду за наданий пожежний автомобіль для потреб калинівчан. 

 

Читайте також:

Як пережити втрату близької людини, домівки, роботи? Військовий психолог про наслідки війни

Слова та вчинки можуть образити. Чого не варто робити і казати у спілкуванні з військовими?

Бий, біжи або замри. Військовий розповів бійцям-новачкам, яким буде страх і що з ним робити

Коментарі

keyboard_arrow_up