«Лаються, б’ються та справляють нужду під вікнами». Люди скаржаться на «розливайку» на Антонова

«Лаються, б’ються та справляють нужду під вікнами». Люди скаржаться на «розливайку» на Антонова
  • Вже кілька років по вулиці Олега Антонова 48(а) працює кафе «Віто». Здебільшого заклад відвідують чоловіки, аби після роботи перехопити трохи міцненького.
  • Кафе розташоване впритул до двох прилеглих багатоповерхівок. Їх жителі не мають спокою вечорами, бо нетверезі відвідувачі забувають про правила поведінки у громадських місцях.

І зовні, і зсередини кафе «Віто» виглядає пристойно. Окрім внутрішньої зали тут облаштована літня тераса. За озелененою огорожею там стоять кілька столиків. О вечірній порі всі вони практично зайняті відвідувачами. Тут подають пиво і інший більш міцний алкоголь.

Починаючи від 18 години і до пізньої пори жителі прилеглих будинків Антонова 52 та 54(а) чують постійний галас, нецензурну лайку і навіть бійки. Про це вони розповіли журналісту «20 хвилин».

— Вони тут лаються, б’ються та справляють природні потреби під вікна, — розповів житель будинку по Олега Антонова 54(а) Євген Чабан.

Відео дня

Чоловік додає, що проживає на першому поверсі, і вікна дитячої кімнати виходять прямо на розважальний заклад. Дещо люди самі зафільмували на телефон.

Адміністрація установи не заперечує того, що відвідувачі часто поводять себе неадекватно. 

— Ми можемо сказати, що вибачаємося, але ми завжди контролюємо наших відвідувачів. Навіть після закриття о 22-й годині ми виходили і робили попередження відвідувачам, тому що навколо житлові будинки, — розповіла адміністраторка кафе «Віто» Тетяна Бондарчук.

Жінка також визнала, що доводилося викликати поліцію, але такі випадки траплялися вкрай рідко.

Ситуація і справді виглядає так, що в усьому винні саме відвідувачі, які не вміють себе пристойно поводити.

Водночас, мешканці багатоповерхівок припускають, що кафе не має право на роботу у згаданому місці. Це заперечують в адміністрації закладу.

Відтак журналіст «20 хвилин» звернувся до міської ради із відповідним запитом, але одразу прокоментувати чиновники не змогли, просили час на підготовку. Тому про відповідь на наш запит ми сповістимо додатково, тож слідкуйте за стрічною новин на 20minut.ua.

Жителі прилеглих будинків кажуть, що поки що фізично ніхто з них не постраждав, однак нерідко доводиться виходити і без допомоги поліції просити відпочиваючих «під шафе» поводити себе тихіше і пристойніше.

В одному з таких випадків правоохоронці склали адміністративний протокол на самого жителя будинку по Антоновича Євгена Чабана. Йому інкримінували 173 статтю адмінкодексу про дрібне хуліганство. Нині триває судовий розгляд справи.

Люди закликають уповноважені служби втрутитися у ситуацію. Свої вимоги висувають достатньо конкретно. Вони просять прибрати ту саму літню терасу, і щоб відвідувачі могли перебувати лише в закритому приміщенні закладу. 

 

Читайте також:

Коли спорт сильніший війни. Вінницькі ДЮСШ запрошують на безкоштовні тренування

Автографи на клубній футболці від «Манчестер-Сіті» та платівка «Статус Кво» 70-х років. Які лоти готують організатори аукціону для підтримки ЗСУ?

Озброєний і у шоломі: вінницька майстриня Наталя Дремлюга створила бойового гусака

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • 11 22

    сжечь и точка.
  • Володимир Крамничний

    Питання напрошується,а що роблять ті хлопці на сході та півдні?Віддають своє життя щоб ці "порядні громадяни спокійно бухали ,порушували громадський порядок?Вінницька влада вам ганьба,через те що дозволили продаж спиртних напоїв .Тим більш на відкритих майданчиках.
  • Читач84

    А я вот не знал, где можно треснуть на Антонова. Спасибо!

keyboard_arrow_up