Під вигуки «Слава Героям!» Жмеринська громада прощалася з двома загиблими воїнами

Під вигуки «Слава Героям!» Жмеринська громада прощалася з двома загиблими воїнами
Головне фото та у тексті: zhmerynka.city
  •  У Жмеринці 12 січня в останню путь проводжали 37-річного залізничника Павла Столярова, а в Браїлові прощалися із 49-річним Олександром Волосом.
  • Громада стояла на колінах з прапорами та вигукувала «Слава Героям!».

— Рідні, друзі, колеги, педагогічні колективи, представники влади та просто перехожі ставали на коліна і вшановували подвиг Героїв в ім’я України, — передає zhmerynka.city.

Павло — працював залізничником, допомагав батькам та мріяв про вільне майбутнє для незалежної України.

25 лютого 2022-го Павло сказав батькам, що йде на місцевий ринок, проте сам відправився до військкомату. Він боронив рідну землю з перших днів війни разом з побратимами з 61-ї окремої механізованої Степової бригади.

Відео дня

Серце Павла Столярова зупинилося 2 січня в місті Соледар, що під Бахмутом.

Олександр — військовослужбовець другого гранатометного відділення протитанкового зводу роти вогневої підтримки військової частини А4279 загинув 4 січня від отриманих втрат несумісних з життям під час виконання бойових завдань в південно-східному районі міста Бахмут Донецької області.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Коментарі

keyboard_arrow_up