За тиждень на ГРВІ захворіло понад сім тисяч вінничан, сотню госпіталізували

За тиждень на ГРВІ захворіло понад сім тисяч вінничан, сотню госпіталізували
  • Медики зазначають, що в області наразі спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ. Однак, хворіти люди не перестають.

— На 47-му тижні 2020 року у Вінницькій області спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ, захворюваність склала 463,9 випадків на 100 тисяч населення та є на 18,0 % нижчим базового рівня, — зазначають в обласному лабораторному центрі. — Впродовж тижня за медичною допомогою з приводу ГРВІ звернулось 7137 осіб, серед захворілих 1900 (26,6 %) дітей. Було госпіталізовано 73 особи в т. ч. 47 дітей. Летальних випадків не зареєстровано.

Найбільше захворілих у Ладижині та трьох районах області: Барському, Козятинському та Тульчинському.

Грип це гостра вірусна інфекційна хвороба з періодичним епідемічним чи навіть пандемічним поширенням. Грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ), але грип за своїми наслідками є набагато небезпечним аніж інші ГРВІ. 

Відео дня

Наразі грип можна спутати з COVID-19. Головне не ставити самостійно собі діагнозів, а вчасно звертатися до лікаря.

 

Читайте також:

В Україні від ускладнень COVID-19 померли майже 11 тисяч людей

Тепер офіційно. Українців штрафуватимуть за відсутність маски у громадському місці

В Україні уже другу добу поспіль виявляють понад 14 тисяч нових випадків COVID-19

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Олег Рябоконь

    Не брешіть !!! Розводять людей і не красніють

    Юлия Солоднюк reply Олег Рябоконь

    Людмила Бильік а хто використовує? Де використовують? Не зрозуміла речення. Мова про те, що корона реальна і нею реально хворіє капець як багато людей, і капець як багато помирає. Про свій досвід і досвід моїх знайомих, які померли від ковіду, я розповіла.

    Людмила Бильік reply Олег Рябоконь

    Юлия Солоднюк ніхто про це не заявляє, просто використовувати це де треба і не треба не потрібно. Всім міцного здоров'я!

    Юлия Солоднюк reply Олег Рябоконь

    Людмила Бильік звичайно, я ж не проти цієї думки. Є купа захворювань і смертей від іншого. Просто заявляти, що корони немає і від неї ніхто не помирає - це вже занадто)

    Людмила Бильік reply Олег Рябоконь

    Юлия Солоднюк всі хворіють, я в тому числі і знайомі моі теж, але має бути якась границя між вірусом і  іншими захворюваннями, а не всіх під один діагноз

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Людмила Бильік А зачем вам думать о правительстве?Если они не могут думать и принимать правильные решиние.Там же одни дети,так уж получилось,что у нас такие правители.Так ,что теперь надо расчитывать на нас всех,и думать тоже друг за друга.И зачем вам бомжи,их зачем вам показывать?Не вижу логики.

    Юлия Солоднюк reply Олег Рябоконь

    Олег Рябоконь Провідайте всіх моїх знайомих, які померли від ковіду - розкажіть їм, що вони брехуни і скажіть, що вони насправді живі і хай не розводять кіпіш. Я також перехворіла на Ковід і повірте - занадто весело мені не було. А ще розкажіть про те, який це кіпіш і розводняк моєму колезі, в якого 3 річна дитина лежала з 40,3 і не могли збити температуру. Розкажіть їм всім про те, який ковід - розводняк)

    Людмила Бильік reply Олег Рябоконь

    Валентина Уманец ви подивіться вся ВР на самоізоляціі, грамотні високопосадовці , вони що не знали про карантинні норми, чи це просто фейк. І чомусь ні одного бомжа не показали що захворів, це ж сама незахищена частина населення.

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Людмила Бильік А потому,что Китайцы,не спрашивпли нужно носить маски или нет,нужно изолироваться больным или нет.Не выходили на улицы когда нужно пересидеть дома.И наконец!Не думали,что кто то их пугает или что то придумал,а знали что это беда и нужно обьединится и слушать как быть дальше,что бы больше людей выжило.А то бояться  они!!!!!

    Людмила Бильік reply Олег Рябоконь

    Тому що різні групи, різні люди вже стільки понаписували, що люди зневірились у цій писанині. Виникає таке відчуття, що все робиться для створення паніки і страху серед народу. А от цікаво, чому ніхто нічого не пише про Китай, звідквлля все почалося. Там швидко все закінчилось і немає нв другоі, ні третьоі хвилі. А у нас ці страшилки на всіх інформаційних сторінка.

    Артем Підлубний reply Олег Рябоконь

    Олег Рябоконь reply Олег Рябоконь

    Валентина Уманец  Да видел я этих ковидных не раз , и все живы и здоровы сейчас . Только кипиша много . Приеду и посмотрю если пустят обязательно. Всего Вам хорошего . И больше не нервничайте потому что у каждого свое мнения . Вы же не знаете почему у меня именно такое мнения . Прощайте  

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Олег Рябоконь Вот приедь и посмотри.На этом заканчиваю нашу бессмысленную переписку.Прощайте.

    Олег Рябоконь reply Олег Рябоконь

    Валентина Уманец Ну ну ! Не грубите . Будьте сдержанней. Почему вы так нервничаете . Что я увижу как приеду ? Людей - пациентов ? Которые с пневмонией и с температурой . Это замкнутый круг )))) пациенты всегда были в больницах с разными заболеваниями и с пневмонией в том числе .

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Олег Рябоконь Болтун.Пустомеля.Я же вам по фактам,1 районка завтра приежаете,и смотрите своими глазами.И кто кого пугает, все работают.

    Олег Рябоконь reply Олег Рябоконь

    Валентина Уманец Особенно в Боярке как кричали что мест нет женщина умерла на пороге ( не от ковида) и в итоге зарвались в больницу , а  она пустая и месть немерено . Такое впечатление что вы мне хотите навязать то что бы я верил и был запуган ковидом )) Как определили что ковид тестом ? А гарантия теста есть ? На что тест реагирует на микробы и бактерии в носоглотке ? Всю жизнь жили без бактерий , а сейчас с ними . Ладно сколько людей сколько и мнений .  Ваше право жить в панике . То что тест на собаке показал коронавирус с тех пор не верю тестам .

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Бред!Зазеркалье!

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Олег Рябоконь Бред.Для вас  это не трудно,подьежайте в 1 районную, когда они дежурят по приёму Ковидных ,и весь ваш бред исчезнет.Да ,ещё и первый этаж окна выходят во двор и всё можно посмотреть,как  вас "дурят".

    Олег Рябоконь reply Олег Рябоконь

    Валентина Уманец Да может и так что я та часть людей которая понимает как по мастерски нас всех ведут за нос , а кто сильно верующий то вакцина 💉 ждет

    Олег Рябоконь reply Олег Рябоконь

    Новини Вінниці  на 20хвилин Потому что ГРВИ как в статье написано перерастет одним движениям руки профессиональных писателей на  коронавирус , а коронавирус это разводняк который построен на панике людей . Вы же самы это понимаете и чувствуете что здесь что-то не то . Девятый месяц за нос ведут и этих 15000 человек за сутки полный бред . Статистика по болезнях которые в РАЗЫ опасней чем этот недовирус забыта , а это и онко и туберкулёз и диабетики на которых болт положили  и т д , да и на всех положили   не только на больных людей . Власть которая сама же нам всем вливает в уши 👂 что это опасно но при этом ничего и ничем не помогла даже масочкой сраной ))) так что это ? Уничтожения людей или развод ? И то и другое это мое мнения ! И ещё кто бы что не писал и не говорил и не спорил за этот опаснейший вирус который поражает 15000 чел в сутки и он такой смертоносный то те же мед работники наверное первые убегали бы   с такой золотой работы за 4к в месяц да бы не жертвовать своим здоровьем и здоровьем своих родных и близких , а так сами без масок ганяют по клиниках ))  

    Валентина Уманец reply Олег Рябоконь

    Новини Вінниці  на 20хвилин А ,что он может вам ответить?Это часть людей,которым как говорят:ты им ...в глаза ,а оно божья роса.Извините ,если резко. Но тут другой реакции,не может быть.

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Олег Рябоконь

    Поясність, будь ласка, чому ви піддаєте сумніву цю інформацію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up