З якого віку можна збільшувати губи? Розповідає вінницька косметологиня

З якого віку можна збільшувати губи? Розповідає вінницька косметологиня
Фото з соцмереж Анастасії Клименюк
  • Збільшення губ — процедура, яка нині користується популярністю серед жінок різного віку. 
  • На відміну від хірургічної операції, методика малотравматична.
  • З якого віку можна робити вдаватися до таких маніпуляцій?

Ін'єкції гіалуронової кислоти — це найрозповсюдженіша процедура, до якої вдаються жінки, щоб омолодити шкіру або покращити зовнішній вигляд. У коментарі Gazeta.ua косметологиня Анастасія Клименюк пояснила, з якого віку можна вдаватися до ін'єкцій і кому їх робити протипоказано.

«Важливо, що губи можна робити з 18 років. До повноліття — лише за згодою батьків. Вам потрібна ця послуга, якщо є асиметрія губ, з віком втрачено власний обсяг або тонкі губи і вам хочеться надати їм об'єм», — каже лікарка.

Відео дня

Додає, що ефект від гіалуронової кислоти тимчасовий. Тривалість ефекту залежить від типу філера та від індивідуальних особливостей організму. За словами, косметолога, зараз у моді натуральні губи.

«Губи-банти» уже не в тренді. Крім цього не варто вдаватися до експериментів і з першого походу до лікаря робити вау ефект. Це може призвести до мігрування філера і в результаті ви будете мати непривабливий і вульгарний вигляд», — пояснює Анастасія.

Наголошує, що не всім жінкам можна робити цю процедуру.

«Варто утриматися від ін'єкцій вагітним і годуючим матерям, людям, які мають схильність до алергії, гемофілії. Якщо у вас серйозні порушення гормонального стану, підвищена температура або герпес — перенесіть процедуру й зверніться до спеціаліста», — каже косметологиня Клименюк.

У Вінниці ціна укола для збільшення губ — до 8 тисяч 500 гривень за 1 мл. Уколи краси та контурну пластику губ у Вінниці роблять фахівці в різних косметичних закладах. Радимо ознайомитись з інформацією та відгуками клієнтів на сайті ТОП 20.

 

Читайте також:

Готуємось до суворої зими — в 60-ти закладах охорони здоров’я є генератори

«Хай горить р*сня, а листя хай компостується». Сімейний лікар розповів про здоров’я на осінь

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up