Влада розглядає три варіанти повного локдауну через COVID. ОПИТУВАННЯ

Влада розглядає три варіанти повного локдауну через COVID. ОПИТУВАННЯ
  • Стали відомі орієнтовні періоди повного локдауну в Україні через коронавірусну хворобу. Офіційно їх не прийняли, але обговорюється кілька варіантів дат.

Депутат Олександр Дубінський у своєму телеграм каналі написав, що повний локдаун наступить з 24 грудня.

«Кабмін планує ввести повний локдаун з 24 грудня по 15 січня», — йдеться у його повідомленні.

Відео дня

Також неофіційно називають і інші дати: з 7 до 20 грудня, або з 25 грудня по 17 січня.

Остаточного рішення станом на 30 листопада ще немає.

Як пише Українська правда, посилаючись на свої джерела в Уряді та Офісі президента, такі «дати проговорювали з мерами і губернаторами приблизно тиждень тому».

— На уряді це не обговорювалося, тому це наразі лише чутки, — коментує співрозмовник ситуацію для УП.

Який сценарій обере влада, залежить від темпів поширення СOVID-19 та завантаженості медичної системи.

— Варіант локдауну дійсно обговорюється зараз в Кабміні і Офісі президента. Поки розглядається два варіанти в залежності від того, якою буде статистика захворюваності. У «лайтовому» варіанті нам запропонують локдаун після Нового року, на три тижні, якраз на час новорічних канікул, — пише Суспільне, посилаючись на джерела, близькі до переговорів.

Опитування

Чи потрібно вводити повний локдаун в Україні?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 30 листопада. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 732 тисячі, одужали — понад 345 тисяч. За добу виявили 9 тисячі 946 нових випадків по країні, з них 133 на Вінниччині.

 

Читайте також:

За добу понад 9 тисяч по Україні та 133 на Вінниччині. Яка ситуація з COVID-19?

Два інфекціоністи про COVID-19: про зникнення нюху, ліки, томографію та маски

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Дмитрий Анна Коленко

    Сколько дней празднуют ? 31 - 2 потом 6-8 января и непонятно для чего 13-14 января , на столько и  сделать карантинные выходные и  !
  • Оксана Ставнича

    Кажуть,що до 15 січня...а потім знов будуть продлівати як навесні було😡😡😡
    За що людям жити?

    Наталья Горошко reply Оксана Ставнича

    Власть не хочет, чтоб вы жили. Как вы до сих пор не можете этого понять?
  • Галина Кобицкая

    Они все будут за границей праздновать у них новогодние каникулы а люди пускай сидят дома
  • Светлана Асаула

    Вони б людей краще б спитали чи зможуть вони пережити цей локдаун,виплати які були останьою крихтою допомоги і ті познімали ,податки із підприемців підняли ,це як, і закрити всіх на локдаун ,а як ми потім будем виходити з цього жорсткого карантину ,і де гарантії що його непродовжать ,як було весною
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up