Вітамінна бомба: зимові продукти, в яких міститься найбільше заліза

Вітамінна бомба: зимові продукти, в яких міститься найбільше заліза
  • Нестача заліза сприяє слабкості, мігрені, запамороченням й іншим проблема зі здоров'ям, тому в повсякденному раціоні має бути більше його здорових джерел.

Ось найкращі рослинні продукти взимку для отримання заліза.

Апельсини. Володіючи живильною речовиною C, апельсини допомагають збільшити вміст заліза в нашому організмі. Додаткові бонуси від споживання цих цитрусових: посилення імунітету, оздоровлення шкіри.

Яблука. Фрукт середнього розміру містить 0,31 міліграма заліза і допомагає формуванню червоних кров'яних тілець, які переносять кисень по всьому тілу, сприяючи підтримці енергії.

Відео дня

Гранат. Плоди граната багаті не тільки залізом, але і поживними речовинами, білками, вуглеводами, клітковиною, аскорбіновою кислотою. Це один з найкращих рослинних продуктів для підтримки загального здоров'я взимку.

Зимові продукти, в яких міститься найбільше заліза - фото 438460

Шпинат. Завдяки високому вмісту заліза, мінералів і вітамінів, які допомагають підтримувати імунітет і гемоглобін в організмі, його споживання ефективно запобігає розвитку анемії.

Броколі. Будучи одним з найкращих рослинних джерел заліза взимку, вона також забезпечує організм вітамінами B і C, фолієвою кислотою, цинком, магнієм. Вживання броколі покращує травлення, зменшує запори, знижує рівень цукру в крові.

 

Читайте також:

Поліцейську Черкашину прооперували невдало… Допоможіть вилікуватись

У цей день вітайте Катерин. Історія, традиції та заборони 7 грудня

«А шість років Вас все влаштовувало?». Як ми рятували родину від сімейного насилля

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Zesraka Zelena

    у соросяцкому  20 хв.забулы написати  де  грошы  браты.на це усьо понятно что  грантоеды деньги  качают с цен на  жрачку  тарифов  и тендеров  от мерии.ну еще  есть  жлоботня сидящая по польшам. грошы сюда  шлют.а где взять  на  это все простому  работнику? та  же  хурмма стоит  штука  50 грн.короче  все  это написано  для  дебилов-ижте сало  обома  руками. и путин нападе  вакцинуйтесь бопутиннападе.

    Ols Kat reply Zesraka Zelena

    За остальные фрукты не скажу, но цена на яблоки в этом году вполне приемлемая. За 5 грн можно в будний день найти на Привокзальном хорошие яблоки

    Zesraka Zelena reply Ols Kat

    у меня есть  знакомый  садовод.так  он мне давно сказал что все  яблоки  ля продажи химией  льют безбожно   чтобы не портились.сейчас найти продукт без  химии.как честного человека.либо искать по селам но  для  этого нужна машина.время и  деньги  ездить и искать а  грантоедам в мерию  все привозят и  крюрыбу  и мясо  поэтому  морды у них  такие  и размышления что  есть  витаминные бомбы они  от бешенства  вседозволености с ума сходят.вот и пишут  эту муру.у меня  знакомая пенсионерка  годами сидит на картошке  и чае  и крупе

    Ols Kat reply Zesraka Zelena

    я у бабулек покупаю

    Zesraka Zelena reply Ols Kat

    только  хим.анализ  может опред.вреден или полезен продукт а  то у  бабки или у  дедки нет  значения. соросятня уничтожила руками патрийотив санстанции  и обязат.проверку продуктов,чтобы на наш  рынок кидать свои хим.продукты не  удивлюсь что "наши"  яблоки окажутся польскими

keyboard_arrow_up