Віктора Зелінського переобрали головою міського осередку товариства сліпих

Віктора Зелінського переобрали головою міського осередку товариства сліпих
  • Віктор Зелінський переобраний на посаді голови Вінницької територіальної первинної організації Українського товариства сліпих.
  • Також він залишається очільником обласної організації УТОС.

Голосування проходило на позачерговій звітно-виборній конференції Вінницької ТПО незрячих. Вона була пов’язана із об’єднанням первинної і виробничої організацій УТОС у Вінниці. Віктор Зелінський прозвітував про виконану роботу, після чого за нього проголосували одноголосно. Це не дивно, адже голова добре проявив себе у сфері захисту прав і підтримки вінничан із порушеннями зору, організації для них спортивного і культурного дозвілля.    

— Є багато хороших задумів. Наразі пишемо грантовий проєкт. Хочемо провести тренінг щодо навчання незрячих озвученим програмам на смартфоні. Будемо допомагати і нашим осередкам за межами Вінниці, — сказав Віктор Зелінський. 

Відео дня

Делегати конференції обрали й правління первинної організації із 15 осіб. До нього, приміром, увійшов Паралімпійський призер із дзюдо Микола Ливицький.

Всі учасники конференції добре відгукувалися про переобраного голову міського осередку УТОС.

— Віктор Зелінський — гідна кандидатура. Він інвалід дитинства. І все життя працює в Українському товаристві сліпих. Віктор закінчив у свій час педуніверситет і досяг значних успіхів у професійній кар’єрі. Отже, це людина — на своєму місці, — сказав директор вінницького підприємства незрячих Костянтин Ільніцький.   


Читайте також:

Із нагоди 90-річчя Українського товариства сліпих преміювали вінничан із порушеннями зору

На базі підприємства УТОС планують відновити навчання слабозорих вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пётр Крышина

    Вітаю. Бажаю успіхів у роботі.

keyboard_arrow_up