Вакцинація від COVID-19: на Вінниччині вже 440 людей зробили щеплення

Вакцинація від COVID-19: на Вінниччині вже 440 людей зробили щеплення
  • В Україні минулого тижня розпочалась вакцинація від коронавірусу. Оприлюднили оперативні дані на 4 березня.

За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 2913 людей. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 12 481 людину, всі вони отримали 1 дозу вакцини.

— За 4 березня зробили на 233 щеплень більше, ніж за попередню добу.  Вакцинацію здійснювали 60 мобільних бригад з імунізації, — зазначають у відомстві.

Найбільшу кількість щеплень за 04 березня 2021 ркоу провели у Дніпропетровської області – 280 щеплень, а за весь період вакцинальної кампанії – у Дніпропетровській та Донецькій областях – по 1 110 щеплень. 

Відео дня

На Вінниччині вакцинувались вже 440 людей.

Розподіл проведених щеплень за регіонами за минулу добу виглядає так:

 

Перебуваючи з робочою поїздкою у Вінниці, Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зустрівся з медиками Вінницької клінічної лікарні № 1, яка зараз перекваліфікована для надання допомоги хворим на COVID-19. 15 березня 2020 року тут з’явився перший пацієнт із коронавірусною хворобою. Наразі в інфекційному відділенні – 57 хворих.

У розмові з міністром лікарі підтримали його заклик до масової вакцинації як одного з головних етапів у подоланні пандемії. Багато хто із них уже перехворів, а тому не поспішають робити щеплення, аби віддати дозу тим, хто більше потребує захисту. Утім часто позицію медиків інтерпретують зовсім по-іншому, мовляв, вони відмовляються від щеплень.

Опитування

Готові вакцинуватися проти COVID-19?

Нагадаємо, у лютому 170 мешканців Вінниччини померли від ковіду.

 

Читайте також:

В Україні почалася третя хвиля коронавірусу, можливий жорсткий локдаун — Шмигаль

На Вінниччині лікарні переповнені пацієнтами з Covid. Скільки коштує лікування?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Svyatoslav Usatyuk

    Такими темпами(
  • Олег Загурський

    ну якщо немає розуму, то він не з`явиться.
  • Ols Kat

    где купить сыр винницкого молокозавода?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up