В Україні захворіли вже 1072 людини, з них 27 летальних: головне про коронавірус за 3 квітня

В Україні захворіли вже 1072 людини, з них 27 летальних: головне про коронавірус за 3 квітня
  • В Україні три тижні тому оголосили карантин через пандемію коронавірусу.
  • Ми зібрали важливі новини, які ви могли пропустити, але їх варто знати

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 3 квітня в Україні 1072 лабораторно підтверджені ПЛР-дослідженням випадки COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 27 летальних випадків від COVID-19. Загалом 22 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

 

Відео дня

 

Станом на 11.00 годин 3 квітня на території  Вінницької області  зареєстровано 137 підозр на  COVID-19. У 75 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 61 випадках виявлений коронавірус, в т.ч. у 6-х дітей.

У лікувальному закладі в умовах COVID-19, вірусологічною лабораторією Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ було обстежено 109 контактних осіб, в тому числі 84 співробітники Подільського онкоцентру та 13 пацієнтів з можливої первинної зони контакту. Результати обстеження – 7 співробітників закладу позитивні. З них: відділення урології – 3 лікарі, 2 медсестри і 1 санітарка. З торакальтного відділення – 1 лікар. Також позитивний тест в 1 пацієнта,

Працівники «Барського машинобудівного заводу» встановили дезінфікуючу рамку в Барській районній лікарні. Коли людина наближається до рамки спрацьовує детектор руху і тим самим відкривається клапан.

На сайті Каміну є 30 рішень уряду, які стосуються цієї ситуації. В основному - з охорони здоров'я, обсервації, інформатизації та інші.

Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: генеалогів, контент-менеджерок, ведучих свят, волонтерок…   Вже сьома історія з циклу. У ній менеджерка освітніх проектів Вінницької міської ради Катерина Мацієнко розповідає про зірвані проекти, людей, якими вона пишається, і про те, навіщо щоранку займається ретельним прибиранням кухні.

В області на самоізоляції знаходиться 1113 вінничан У Всесвітній організації охорони здоров'я дали важливу пораду для таких людей. Вона допоможе підтримувати імунітет на належному рівні.

 

Читайте також:

Свіжі дані по коронавірусу: в Україні вже 804 хворих, у Вінницькій області — 51 випадок

В Україні вже 669 хворих на коронавірус, у Вінницькій області — 49 випадків (Онлайнкарта)

Коронавірус в області: у Вінниці захворіли 28 людей. Яка ситуація по районах?

Свіжі дані по коронавірусу: в Україні вже 549 хворих, у Вінницькій області — 36 випадків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Артем Сницар

    Не за горами период когда больных в сутки будет столько , сколько сейчас за всё время... и все будут смотреть на статистику и бояться...
    что не день то +1000 больных... С нашим то здравоохранением, но я лишь диванный эксперт, заскриню этот комментарий и вставлю как картинку здесь в новостях когда момент наступит
  • Вано

    В Виннице уже 66 выявленных заражений.  Это выявленных, а реальных, понятно что в сто раз больше.

    Моргунов продолжает делать вид, что что-то делает.
  • Мах Профект

    Найцікавіше буде по переду, коли ще більше потепліє на дворі, і люди фіг витримають сидіти в дома,  і просто масово повиповзають з своїх нор на прогулянки , і поставлять болт на той карантин...!!! Знаючи наш менталітет...!!! 🐲🐲🐲.

    Вано reply Мах Профект

    каких нор? выйди на улицу, полный город людей, спешащих на работу. Ради денег ходят на работу, потом заражают своих родных, думая, что их то всё обойдет стороной.
  • vasa defrar

    выхожу во двор, полно малолеток на лавочках бухают , а их родители дома с друзьями бухают, а вы говорите карантин.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up