«STOP» — алкоголізм! «STOP» — куріння! «STOP» — ожиріння!». Олександр Овсянюк, лікар-нарколог (Новини компаній)

«STOP» — алкоголізм! «STOP» — куріння! «STOP» — ожиріння!».  Олександр Овсянюк, лікар-нарколог (Новини компаній)

До міста над Бугом їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті подолати алкоголізм. І бажання курити зникає повністю та відразу, навіть без попереднього утримання від паління. У чому секрет успіху? Це гармонійна єдність сучасної медицини, високого лікарського мистецтва і духовної єдності з вищим «Я». У нас лікуються не все життя, а один раз і назавжди. Це битва за кожну душу!

Яскравий приклад великої перемоги

Деякі вчені вважають, що колишніх алкоголіків не буває. Люди втрачають віру. У народі кажуть про родові прокляття. Генетики — про спадковий фактор. Але ти не став на собі хрест.

Ось доля великого переможця. Відомий латвійський композитор Раймонд Паулс не приховує, що мав проблему з алкоголем. Але він вже не випиває 57 років! І поруч врятувалася вічно молода та відома латвійська співачка Лайма Вайкуле. Вона також публічно надихає інших на перемогу над жіночим алкоголізмом. Але не всі можуть так перемагати самі. Тут потрібен глибокий поштовх і новий рівень

Свобода без коду!

Тобі пропонували кодуватися? Навіть не думай! Адже ти вже закодований на залежність, наче автоматичний безвольний робот. Гальма не працюють! Кого тут ще далі кодувати? Мета одна: «Не кодувати — розкодувати!!!». Наша головна відмінність — це альтернатива малоефективним методам.

1. Одне тільки слово «закодований» вже принижує особистість, викликає внутрішній протест і почуття неповноцінності. Так з'являється залежність навіть від «кодувальника»!

2. Кодування — лише тимчасовий «результат». А далі що? Будь-яка «стиснута пружина» рано чи пізно вистрелить в зворотному напрямку. Проблема заганяється в себе ще глибше. Будь-який «бур'ян» слід видаляти тільки з коренем! І чим швидше — тим краще.

3. Пора розібратися з цією пекельною системою. Залежна людина вже закодована на падіння: «Пий-пий-пий». Це замкнуте порочне коло по спіралі вниз. Не випадково сума всіх цифр рабської рулетки в небезпечних азартних іграх дорівнює трьом шісткам. Хіба це не код для зомбування рабів? Спочатку з'являється ілюзія радості, щастя, свята, «кайфу». Але людина духовно потрапляє в пекельну систему, немов безвольна шістка: «Від чого захворів — тим і лікуйся».

Три шістки символізують три стадії залежності: неврастенічна, наркотична і енцефалопатична. У народі кажуть: «Одержимість». Зелений змій не стукає, а вповзає. Спочатку людина не помічає смертельну небезпеку.

Не ставай жертвою обману

Сьогодні стовпи обклеєні оголошеннями: «Усунення будь-якої залежності». Багато «фахівців» роз'їжджають по містах і навіть готові прийти до тебе додому.

Звертайся за допомогою, але не купуй «кота в мішку». І не починай лікування зі 100% передоплати.

Дехто обіцяє, що ти станеш пити «зі своєю мірою і нормою». Але, за законами природи, будь-який життєвий бур'ян слід видаляти тільки з коренем! Тут ледь-ледь вагітних не буває.

Кодування — це приниження, стиснута пружина і тимчасовий результат. А далі що?

«Суспільство анонімних алкоголіків» називає хворих вічно залежними. З такою вірою далеко не заїдеш.

Дехто навіть забороняє причащатися в храмі після лікування. А де віра? Таїнство причастя — це вже не вино, а «Кров Христа». Причащатися можна завжди! Це наше законне право.

Альтернативи слабким методам

Овсянюк Олександр Григорович вилікував професора медицини, врятував хворого священика і підняв падаючого спортсмена. Тут допомагають навіть у найважчих і запущених випадках.

«Свобода без коду» — це швидкий і комплексний підхід з урахуванням індивідуальності! Лікар володіє будь-якими методами. Але для цього потрібно відразу побачити людину. Екологічний девіз простий: «Подалі від аптеки — ближче до природи». Лікар об'їздив півсвіту. І не всі його трави ростуть в Україні. А спеціальна лікувальна установка та власна методика остаточно ставить крапку.

Якщо учень перевершив вчителя — це особливий дар! Це підтверджує його рідний син, магістр психології Овсянюк Андрій Олександрович. Ось єдина команда переможців.

Антиалкогольний біологічний блок

«Біо» означає «Життя». Це колосальні приховані внутрішні резерви. Не можеш без другої чарки — повністю усуваємо тягу до першої. Тут розривається замкнуте порочне коло алкоголізму: «Від чого захворів — тим і лікуйся». Тяга до залежності зникає раз і назавжди. При дотриманні тверезості вона вже не повертається: «Не п'ю — і не тягне!»

Доктор чужими методами не користується. Потрібно тільки побачити конкретну людину і відразу стає ясно, як їй допомогти.

Куріння

У минулій статті викладено метод самостійного звільнення. Методика Олександра Осянюка «stop — куріння!» Вже приносить користь.

В крайньому випадку завжди допоможе індивідуальний прийом. Нав'язливий потяг до нікотину також усувається за 1 раз, навіть — без попереднього утримання від сигарет! Для більшості курців саме це найголовніше. Адже багато спеціалістів вимагають не курити кілька днів самостійно! Однак не кожному запеклому курцеві таке випробування під силу. Адже саме перші дні найважчі. Але тут таких проблем не буває. Олександр Григорович перед початком сеансу дозволяє викурити останню сигарету. Прийшов, поклав запальничку і цигарки — і тяга зникла назавжди! Це також «Свобода без коду».

Ожиріння

Доктор Олександр Овсянюк розробив особливе харчування «ДАО». Усувається головна причина ожиріння — нав'язлива залежність від «білої смерті». Саме так лікар називає білий хліб, сало, вершкове масло, сіль і цукор.

Тут з'являється постійне відчуття ситості! В іншому випадку вага знову повернеться назад. Але у нас — не голодна дієта, а повноцінне лікувально-оздоровче харчування! Здорову їжу можна приймати в будь-який час в необмеженій кількості, навіть без підрахування калорій. Це омолодження без целюліту. Не потрібно підраховувати калорії, робити резекцію або ліпосакцію.

І це також — «Свобода без коду».

Перемагай зло добром

Не всім «доброзичливцям» подобаються наші успіхи і результати. У мережах Інтернету періодично з’являються заразні клони. Вони піарять себе під ім'ям «Овсянюк», вказують помилковий адресу лікарського прийому. Ні собі — ні людям. Ти їх сам легко розпізнаєш. На відкриту професійну дуель їм вийти слабо. Немає з ким говорити.

Справжній сайт — ovsanuk.com. Всі інші «сайти» — небезпечні підробки. Але люди все розуміють. Лікар на хворих не ображається. Бумерангом стало зло: «Звідки прийшов — туди і пішло».

Твоє нове життя

Бери приклад з великих переможців! Залежність — твоя ахіллесова п'ята. Звернення до лікаря — це крайній захід. Добре, коли люди рятуються самі, як наші улюблені Лайма і Раймонд.

Не можеш сам — звільняється на наших сторінках. Адже в минулому випуску «РІА» вже була опублікована чітка методика Олександра Овсянюк «STOP — Куріння!!!». Вона відразу потрапила в нерв і вже рятує людей. Ця методика є також в газетах «Факти», «Вечірня Одеса», «33 канал» і на сайті «20 Хвилин»

Не знайшов нашу газету — зайди на сайт! Просто набери в будь-якій пошуковій системі одне ім'я «Овсянюк» — і ти відразу потрапиш на найсильнішу інформацію. Це справжні відповіді на головні питання. Тут є консультація, допомога і результат.

Вам потрібен лише мій поштовх, щоб не впасти, а піднятися. А потім подивіться пильним поглядом вгору — киньте і роздушіть прокляту сигарету. Нехай смітник перетвориться на квітник.

Зробіть це самі. Невже вам важко? Не зможете — допоможемо. Це ваш День!

Наш зворотній зв'язок: Вінниця, вул. Пирогова 107-А (Їхати до вул. Зодчих, 22).
Хто записаний — приймається в числі перших: 0432-57-85-10; 0432-57-17-34; 098-281-58-23.
Союз однодумців і вдячних пацієнтів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up