Професійний косметолог Вінниці: хто він? (Новини компаній)

Професійний косметолог Вінниці: хто він? (Новини компаній)

Інтерв'ю з Оленою Безкровною, косметологом-дерматологом, власницею центру оздоровлення шкіри «My skin» та нового центру продажу косметики «My skin Store».

Розвиток індустрії краси йде стрімкими темпами в Україні, це незаперечний факт сьогодення. Багато хто прагне жити повноцінно, а приваблива зовнішність є одним із факторів такого життя.

Проаналізувавши освітній рівень кадрів, задіяних в наданні косметологічних послуг багатотисячному населенню Вінниччини, ми відзначили, що тільки 40% фахівців — це особи, які мають медичну або фармацевтичну ос­віту.

- Олено, яку освіту маєте ви та фахівці, які працюють з вами?

- У мене вища медична освіта, я маю диплом дерматолога, закінчила медичний університет ім. М. Пирогова. Але працювати у нашій примітивній медичній системі не захотіла, тому почала удосконалювати свої знання з косметології. Уже працюю в цій сфері десять років. Усі працівники мого центру мають вищу медичну освіту. Це одна з основних умов прийняття на роботу в центр «My skin». Навіть продавці-консультанти у нашому центрі продажу косметики «My skin Store» мають вищу медичну освіту для того, щоб задовольнити клієнта і розуміти, яку лікувальну косметику потрібно порадити в тому чи іншому випадку.

- Які саме спеціалісти задіяні у вашому центрі оздоровлення шкіри «My skin»?

- Насамперед потрібно розуміти, що всі проблеми зі шкірою починаються з внутрішніх проблем організму. Тому всі спеціалісти центру «My skin» плідно співпрацюють з лікарями різних спеціальностей для систематичного підходу до будь-якої проблеми. У нас працюють лікар-імунолог-алерголог Денис Грищенко, лікар-дерматолог, трихолог Ольга Троян та лікар-хірург-подолог Вікторія Паламарчук, лікар-дерматолог, косметолог Ольга Дерев’янчук, лікар-естетист Марина Шелуженко і я – лікар-дерматолог-естетист-косметолог Олена Безкровна.

- І які проблеми зі шкірою можна вирішити?

- Подолог Вікторія Паламарчук займається проблемними стопами та врослими нігтями на ногах. Адже врослий ніготь, застарілі шкірні покрови на п'ятах, потріскані підошви - все це зустрічається у майже 10% населення і є одним із приводів для звернення до хірурга або подолога, а також до фахівців косметологічних кабінетів. Ми з легкістю вирішуємо такі проблеми; одна з процедур, яку на сьогоднішній день ми пропонуємо наряду з іншими медичними — це протезування нігтевої пластини на пальцях ніг. Трихолог займається проблемами здоров'я волосся, їхньою комплексною діагностикою і подальшим лікуванням. Наш трихолог співпрацює з дерматологом, гінекологом та ендокринологом, бо проблеми волосся — це, найчастіше, сигнали про якісь внутрішні проблеми організму. Імунолог — це медичний фахівець з вищою освітою, який лікує захворювання, пов'язані з порушеннями роботи імунної системи. Адже саме імунна система відповідає за перебіг більшості процесів в організмі. Лікарі-косметологи, дерматологи та естетисти займаються проблемами на шкірних покровах всього тіла та корекцією рис обличчя, ін'єкційною косметологією.

- Зараз у моді великі губи, чи багато у вас таких клієнтів, що приходять за збільшенням частин обличчя?

- Немало, але багатьом я відмовляю. Адже я за естетичну косметологію, а зараз тенденція до збільшення, наприклад губ, просто неадекватна. Перш за все, я дивлюся на геометрію обличчя. Пропорції обличчя і тіла повинні бути збалансовані, якщо людині пасуватиме та чи інша корекція, тоді ми на це підемо.

- Чи часто звертаються люди після невдалих ін'єкцій?

- Досить часто, особливо з Києва. Адже там система так налагоджена, що роблять всім усе. Столиця - це великі кошти. Якщо уже клієнт потрапив до косметолога, то він повинен піти обов'язково з ін'єкцією, адже це все кошти клінік.

- Чи всі препарати на ринку України якісні?

- Я працюю лише з фірмами, які проходять сертифікацію в Європі. Ми використовуємо Allergan, Skin Wise, Idune та багато різних якісних препаратів по догляду за шкірою.

- Де людям брати інформацію про косметику та ін'єкції?

- У новому центрі продажу косметики «My skin Store», по вулиці Архітектора Артинова, 4, ми не лише продаємо лікувальну косметику, але й уже провели безкоштовно низку семінарів на різноманітні теми, пов'язані з косметологією та препаратами, що продаються на території України, саме для інформування вінничан.

- З важкими проблемами шкіри звертаються клієнти?

- Найскладніше — це акне, невеликий горбочок на шкірі, іноді з гноєм, тобто запалення сальної залози. Люди часом не знають, що це дійсно проблема і що з нею треба боротися. І чим раніше до нас звертається клієнт, тим швидше та дешевше обходиться лікування.

- Серед ваших клієнтів більше чоловіків чи жінок?

- Останнім часом побільшало чоловіків, вони також звертаються за ін'єкційним омолодженням, а дехто приходить за сезонним доглядом.

Вікторія Муляр

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up