Новий рейтинг сімейних лікарів Вінниці. До кого найбільше записуються?

Новий рейтинг сімейних лікарів Вінниці. До кого найбільше записуються?
  • Вже кілька років вінничани можуть самостійно обирати сімейного лікаря. Для цього потрібно укласти з останнім декларацію. 
  • У кого з вінницьких лікарів найбільше пацієнтів? А у кого теж багато підписаних декларацій, але ви ще маєте шанс до нього потрапити?
  • Склали для вас дві добірки.

Обрати свого сімейного лікаря просто. Шукати фахівця, щоб укласти з цією людиною декларацію, спеціалісти радять через офіційну мапу з усіма медзакладами країни.

Звісно, добре, коли ви здорові та вам не потрібно відвідувати медзаклади, однак, коли щось трапиться зі здоров'ям, то сімейний лікар перший до кого ви маєте звертатися за порадою щодо лікування. 

Вже понад чотири роки вінничани укладають декларації з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. Декларацію потім без проблем можна розірвати, якщо хочете заключити її з іншим фахівцем. 

Відео дня

У сімейних лікарів є ліміт декларацій — 1 800, укладати більше — не рекомендують. Однак рішення про те, щоб таки укласти більше, як цю кількість — має приймати керівник медзакладу. 

Загалом у Вінниці є 32 амбулаторії, в яких приймає 245 сімейних лікарів. 

У кого найбільше декларацій? 

Як ми складали рейтинг? На сайті НСЗУ знайшли кількість підписаних декларацій у кожного із сімейних лікарів. Спершу покажемо вам тих лікарів, які мають найбільший попит серед містян. До них ви вже не можете записатися, адже кожен з сімейний лікарів у рейтингу значно перевищив позначку у 1 800 пацієнтів. 

До кого ще можна записатися?

Другий рейтинг, який ми для вас підготували, складається з тих лікарів, які ще можуть укладати декларації. Однак вакантних місць у них залишилося теж не дуже багато, адже вони теж мають велику кількість пацієнтів. 

Якщо у вас ще досі немає сімейного лікаря, то, можливо, наш рейтинг допоможе вам його обрати. А якщо хочете прочитати думки вінничан про того чи іншого лікаря — заходьте на наш портал «ТОП-20». Там містяни залишають відгуки, зокрема й про сімейних лікарів, та ви також можете це зробити. 

Читайте також:

«Кількість хворих росте в геометричній прогресії»: про завантаженість лікарень та «Омікрон»

Ліки за «ковідну тисячу». Перевірили, як це працює у вінницьких аптеках

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Татьяна Премудрая

    Сегодня 10.08.2022 с юдочкой хотели перезаписать декларауию с Завадский Натальей Алек.ипомле сирены она сходу заорала чтоб мы шли чем подальше я знаю вы у Куликовом вот и идите я во первых живу не где то а а Украине имею право выбрать семейного так сказать окотили кипятком мы даже не смогли ответить грубо я одно скажу Бог ей заплатит!!! Она позже об этом узнает она как все чиновники и нахлебники повела себя так как будто мы ей должны а вообще то мы ей даём заработать набрала 2900
  • Наталя Олександрівна  Завадська хороший  спеціаліст   дуже уважна до своїх  пацієнтів.  Підвищує професійний рівень, цікавиться новинками  фармацевтичної промисловості та вміло підбирає до кожного  особисто. Має хороший підхід до дітей. Дякуємо вам.
  • Алина Мельник

    Гевко Вікторія Олександрівна професіонал!!! Обожнюємо її! Кращого лікаря не зустрічала! З доказовими поглядами
  • Kler Заика

    Наш сімейний лікар Оксана Юріївна, дуже кваліфікований  і уважний лікар, і приємна людина.

keyboard_arrow_up