Назвали попередню причину смерті вінничанина, який помер після щеплення Pfizer

Назвали попередню причину смерті вінничанина, який помер після щеплення Pfizer
  • У Вінницькій області помер вакцинований Pfizer чоловік. Озвучили попередні результати судово-медичної експертизи.

Зафіксували перший в Україні летальний випадок, який стався після вакцинації. Загиблому вводили вакцину Pfizer. Інцидент стався 2 липня. Смерть настала о 18.02. Помер 47-річний чоловік. Про це ми писали у матеріалі:

Згодом Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА розповів деталі події та назвав попередню причину смерті чоловіка.

— 2 липня о 13.45 мобільною бригадою йому було проведено щеплення вакциною  Comirnaty/Pfizer-BioNTech (серія FD0927, термін придатності до 30.09.2021 р). Протягом години після щеплення чоловік почувався задовільно. Через 3,5 години після щеплення з’явились скарги на нудоту, втрату свідомості. О 17:02 була викликана екстрена медична допомога, яка о 17.10 прибула на місце та провела реанімаційні заходи. На жаль, о 18:02 медики констатували смерть чоловіка, — зазначають в департаменті ОДА. —  Випадок смерті зареєстровано як несприятливу подію після імунізації, оскільки смерть сталася протягом 30 днів після вакцинації проти COVID-19. Повідомляємо, що 2 липня мобільною бригадою було вакциновано 138 людей, НППІ  на даний час не зареєстровано. У 5 інших осіб, які щепились з одного флакона з померлим — стан задовільний.

Відео дня

Нині призначено ряд експертиз та перевірок. Триває розслідування даного факту. 

— За даними електронної амбулаторної карти пацієнта — хронічні захворювання не зареєстровані. За попередніми результатами судово-медичної експертизи — причиною смерті стала гостра серцево-судинна недостатність на тлі ішемічної хвороби серця. Ознак анафілаксії, шоку, тромбозу немає, — додають в ОДА. — Розслідування триває, очікуємо результати морфо-гістологічних досліджень. Ми обов’язково повідомимо про будь-які нові з'ясовані факти, як тільки вони стануть відомі. Важливо! Вакцинація проти COVID-19 не запобігає розвитку інших захворювань або смерті від інших причин.

 

Читайте також:

Україна увійшла в «зелену» зону, але карантин залишається. Які діють обмеження

За вихідні у центрі вакцинації проти Covid-19 щепили 733 вінничанина

COVID-19 в Україні. Від недуги вакцинували понад два мільйони людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1771)
  • Оля. Гузар.

    Це ніяка вакцина ,це бомба сповільненої дії ,це смерть.
  • Ирина Курбанова

    Грип мутує . Нас просто знищують.
  • Тарас Григорович

    УВАГА!!!
    З'явилась у мережі заява від лаурета Нобелівської премії Люка Монтеньє, вірусолога світового значення, що ВАКЦИНАЦІЯ провокує еволюцію вірусів на користь резистентних та поширення феномену надмірної імунної реакції. Вакцини провокують нові штами та збільшення смертельних випадків щеплених через певний період!!!
    Думай те!
  • Богданна Барандій

    Вакцина яка колиться роками має побічні ефекти ,і вона не завжди є ,часом на неї потрібно чекати щоб привити дитину ,а ще якщо вона Бельгійська ще і за неї треба заплатити гроші,а тут вакцину яку почали виробляти зовсім недавно і її вже валом, та ще й  колять безкоштовно і люди перед тим як собі вколоти не проходять ніякого обстеження і не задумуються про те що коїться в організмі ,і як відреагує організм.І потім ось такий результат ,і ніхто вам не скаже що людина померла від вакцини знайдуть багато інших причин.

keyboard_arrow_up