Методика Олександра Овсянюка «STOP — КУРІННЯ!». Олександр Овсянюк, лікар-нарколог. (Новини компаній)

Методика Олександра Овсянюка «STOP — КУРІННЯ!». Олександр Овсянюк, лікар-нарколог. (Новини компаній)

Це боротьба за Життя. Я дипломований професіонал, нагороджений духовними орденами. На кожній пачці сигарет начертана гірка правда: «Куріння вбиває!». Однак багатьом токсикоманам більше подобається солодка брехня. Але як «вправити хворий мозок» і поставити на своє здорове місце?

Насильно милим не будеш. Моя методика допомагає людям, які щиро бажають позбутися куріння. Вони не спроможні, або бояться різко кидати цю заразу. Але з темним минулим вже покінчено.

Я все розумію і чужими методами не користуюся. Тут всі права захищені. Пропоную плавний і безболісний перехід до здорового життя. І так, ми приступаємо до нашої роботи. Якісне будівництво завжди починається з плану. Отже, Вам потрібен влучний діагноз.

Ваша хвороблива, нав'язлива залежність має три стадії. У першій стадії людина сама може кинути палити, але відкладає спасіння «на завтра». У другій стадії не кожен допоможе — потрібно цінувати цей шанс. Третя стадія — заключний фініш: «Куріння вбиває!». Увага! Ми в корені усуваємо вироблений у Вас роками умовний рефлекс завзятого курця.

Альтернатива неефективним методам

Виконуйте, будь ласка, чітко мої рекомендації. Негайно відкусіть краєчок своєї сигарети і поступово накопичуйте в роті слину з нікотином. Для посиленого ефекту Ви можете навіть трошки пожувати цей тютюн. Приймайте цю процедуру приблизно стільки часу, скільки в середньому Ви витрачали на викурювання однієї сигарети.

Навіщо? Пояснюю! Ваша рука раніше часто сама тягнулася до сірників та чергової цигарки. Нерідко все відбувалося автоматично і безконтрольно. Це — нав'язливий і повзучий умовний рефлекс. Ми його нейтралізуємо!

Я пояснюю ще додатково. Ви також непомітно потрапили в залежність від «наркотичного» нікотину. Але коли ви курите — це вже не лише один тільки нікотин! У світі є чимало токсикоманів, які жують цей тютюн. Вони так і кажуть: «Наш улюблений жувальний тютюн». Це теж хвороблива залежність. Але ці люди, на відміну від Вас, і приймають тільки одну наркотичну отруту — нікотин.

Ви ж, під час кожної затяжки, приймали в себе додатково ще три тисячі отрут! Ось смертельна небезпека саме від палаючої сигарети! Для однієї людини це вже занадто. Відтепер з двох лих Ви вже вибираєте менше. Краще жувати тютюн, ніж його палити — довше проживете. Але ще краще — і не жувати, і не курити. Ви вже прийшли самі до цього переконання!

Як часто слід застосовувати нашу замісну терапію? А як часто Ви раніше курили? Ось так часто це і застосовуйте. Якщо Ви викурювали одну пачку в день, то приймайте це «менше зло» щопівгодини. Адже 20 сигарет в день — це в середньому кожні півгодини в роті вже нова сигарета. Автоматично… Іноді бувало частіше, іноді рідше, але в середньому — саме так!
Хто курив по дві пачки — повторюйте цю процедуру кожні 15 хвилин. Три пачки — кожні 10 хвилин. Ви вже через шлунок насичуєте себе тільки одним «улюбленим» нікотином. Ваші легені відпочивають та відновлюються. Це глибокий психоаналіз і тимчасова замісна терапія. Це також — новий духовний рівень. Адже будь-яке самогубство тяжкий гріх, а здоров'я і життя даються тільки раз.

Це момент істини

Так що для Вас краще — жувати або палити? А тепер вже самі вирішуйте, чи бажаєте Ви ще ковтати тютюн в свій шлунок, чи хочете його сплюнути повністю і абсолютно, раз і назавжди!
Це реальний поштовх, щоб не впасти, а піднятись. Але зробити це потрібно лише раз — і назавжди. Тепер вибір за вами. Повторюйте це «менше зло» до тих пір, поки вам остаточно не захочеться ні жувати, ні ковтати, ні курити! Три доби уникайте сильно накурених приміщень. Пасивне куріння — теж куріння. Вам неодмінно сподобається свіже повітря і чисте дихання.
Дехто кидає палити прямо зараз. Для інших курців це відбувається набагато легше за цією методикою. Перемагайте зло добром. Покажіть статтю іншим курцям. Це ваша перемога!

Не можете — допоможемо

В крайньому випадку, ми заваримо Вам високогірні трави, які в Україні не ростуть. А наша допомога цю тему закриває остаточно і безповоротно. Повністю і абсолютно! Крапка.
Я щасливий, що мені допомагає рідний син. Магістр психології Овсянюк Андрій Олександрович сьогодні вже сильніший, ніж я. Якщо учень перевершив учителя — це особливий дар!

Алкогольна залежність

Ми не прихильники тимчасових результатів. Не випадково в Вінницю їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті перемогти алкоголізм. Це «Свобода без кода».

Куріння

Бажання закурити зникає повністю та відразу, навіть без попереднього утримання від паління. Ви можете навіть викурити перед кабінетом вашу останню сигарету. Тут все очевидно і однозначно: «Не палю — і не тягне».

Ожиріння

Люди також рішуче позбуваються від головної причини. Це тяга до солодкого, жирного і мучного. Ми називаємо цю харчову залежність «білою смертю». Інакше найважчі потуги, ліпосакції, резекції, калорії, тренінги, голодування і кодування потім спрацюють у зворотному напрямку, наче стиснута пружина.

Причина будь-якої залежності усувається в корені

З Білої Церкви прийшло світле повідомлення: «Я прочитала в газеті про метод Олександра Овсянюка. Потім потримала в роті тютюн, сплюнула і викинула сигарети. Курити не тягне! Вірю, що більше не закурю ніколи. І це — від серця». Анжела.

І ще прийшло важливе повідомлення. Коли людина рятується сама, тоді поруч рятуються інші: «У 2003 році, я був на межі самогубства і поїхав в Почаївську лавру. Від мене сильно несло перегаром. Тоді я ще й курив, особливо на п’яну голову. Отець Йосип строго сказав:«Ти навіщо бісів в храм пускаєш?» Я слізно покаявся і захотів жити, але пити і курити відразу не перестав.

Однак я серйозно задумався над словами священика. Але як позбутися від хвороби? Знайомі порадили звернутися у Вінницю до Олександра Овсянюка. З того часу моїм життя більше не управляють біси. Я веду здоровий спосіб життя, досяг багато чого в країні і за кордоном, став головою великої і дружньої родини. Ось чому я завжди всім раджу уважно слухати і виконувати рекомендації цього фахівця. З повагою Іван Бондарчук».

Але, перш за все, ви маєте вчасно звільнитись самі. Зробіть крок віри. Не можете – допоможемо!
Наш зворотний зв'язок: 0432-57-85-10; 098-281-58-23. «Свобода без коду». Олександр Григорович Овсянюк.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up