Медзаклади Вінниччини отримали 29 станцій супутникового інтернету StarLink

Медзаклади Вінниччини отримали 29 станцій супутникового інтернету StarLink
29 станцій супутникового інтернету StarLink отримали медичні заклади Вінницькій області
  • Завдяки StarLink наші медики матимуть постійний доступ до супутникового інтернету та зможуть користуватись електронною системою охорони здоров’я.

Днями на Вінниччину привезли 29 29 станцій супутникового інтернету StarLink, повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

— Два StarLink від Міністерства охорони здоров’я отримали Клінічний центр інфекційних хвороб та Барська міська лікарня, — йдеться у повідомленні. — Це безперебійний супутниковий зв’язок, який сьогодні є майже у всіх закладах охорони здоров’я вторинного та третинного рівнів на Вінниччині.

Відео дня

Завдяки StarLink наші медики матимуть постійний доступ до супутникового інтернету та зможуть користуватись електронною системою охорони здоров’я.

Така система стійкіша до пошкоджень та кібератак і не залежить від звичайної інтернет-інфраструктури.

Зважаючи на відключення електропостачання, то зі StarLink наші медики завжди на звʼязку.

Довідка:

StarLink — проект американської компанії SpaceX щодо розробки високопродуктивної супутникової платформи для виготовлення супутників зв’язку і запусків великої їх кількості у космос. Система надає доступ до широкосмугового інтернету у будь-якій точці планети.

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, нагадаємо, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

 

Читайте також:

На Вінниччині облаштували Пункти незламності (Мапа з адресами)

Синоптики прогнозують ожеледицю. Як правильно впасти, щоб не покалічитись?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sonya Parker

    А когда очередь дойдет до Городенка ив франковской обл не в одном отделении больницы нет интернета там первобытные люди живут

keyboard_arrow_up