«Мама всім» — шанс родини на свою дитину (Новини компаній)

«Мама всім» — шанс родини на свою дитину (Новини компаній)

Найголовніше у житті - надія. На краще майбутнє, на те що мрії здійснюються. Не кожен може зрозуміти що таке надія жінки та чоловіка мати дитину, якщо в тебе особисто проблем з цим не виникало.

Коли природа невдало "пожартувала" та відмовила у такому звичайному для будь-якої людини праві на продовження себе. Але статистика річ сувора, і вона зокрема за підрахунками ВООЗ свідчить, що більше п'яти відсотків земного населення репродуктивного віку - не можуть мати дітей. І цей відсоток кожного року росте, адже до причин, які озвучуються медиками: анатомічні особливості, генетичні, ендокринні чи імунологічні, додається ще - екологія. Втім причина цієї "неможливості" не важлива, головне результат, а він невтішний. 

Що робити таким парам? Всиновлювати? Змиритись? Чи може шукати можливість все ж таки мати своє рідне дитя. Хоч і виношене іншою жінкою. 

Сурогатне материнство, не зважаючи на те що термін, та й сам процес, коли жінка виношує для бездітної пари їх дитину досить давній і розповсюджений у світі (перший вдалий випадок сурогатного материнства був оприлюднений в 1980 році в США) й досі викликає двояке ставлення. За і проти, постійно коливаються на вагах людського цинізму. Інакше це і назвеш. Адже доволі просто мікувати про товарно-грошові відносини стосовно сурматеринства, і морально-етичні принципи у відношенні мати-дитина, коли тебе чи твоїх близьких це не чіпає. А для багатьох це питання життя. Щасливого сімейного життя у повній родині, де є дитяча кімната, де всюди розкидані іграшки і дзвенить сміх малюка.   

Нам нескінченно пощастило, адже в багатьох країнах світу сурогатне материнство заборонено. В Україні всі аспекти пов'язані з сурогатним материнством та реєстрацією новонароджених закріплені на законодавчому рівні. Тому безпліддя в нашій країні не вирок, а перешкода, яку вдається подолати.

Майже п'ять років в Україні працює центр сурогатного материнства "Мама Всім". Завдяки медикам, консультантам, психологам, за цей час кількасот жінок взяли участь у програмі сурогатного материнства та народили для бездітних сімейних пар здорових малюків. 

За працю потрібно платити, це істина, про яку навіть не варто сперечатися. Носити дитину - це жіноча праця, особливо коли мова про генетично чужу дитину. 

Центр “Мама всім” працює для того, щоб українські жінки свідомо і виважено обирали сурогатне материнство або донорство яйцеклітин, як можливість надати неоціненну допомогу людям,що дійсно її потребують. І гуманний та безпечний спосіб покращити своє фінансове становище. Тому що будьмо чесними - на пристойну винагороду, чи зарплату сьогодні може розраховувати далеко не кожна жінка. Сурогатне материнство це не легкий спосіб заробити, це можливість зробити благородну та гідно оцінену справу, як.

За участь в програмі донорства яйцеклітин центр “Мама всім” значно збільшив винагороду, тепер вона становить від 22000 до 32000 грн.

Винагорода за участь в програмі сурогатного материнства складає:

  • Якщо вагітність одноплідна - 13 000 євро (416 000 грн., виплачується в євро, сума в гривні може змінюватися внаслідок коливання курсу)
  • Якщо вагітні двійнею - 15 000 євро (480 000 грн. виплачується в євро, сума в гривні може змінюватися внаслідок коливання курсу).

Також передбачено винагороду за повторну участь в програмі сурогатного материнства:

  • Якщо вдруге в програмі, додатково отримаєте + 2000 євро.
  • Якщо в третій раз в програмі, додатково отримаєте + 3000 євро.

- Жінки отримують повне і абсолютно безкоштовне медичне обслуговування.
- Винагорода виплачується частинами заздалегідь, для того щоб ви не хвилювалися, що вас обдурять. У разі форс-мажору (викидня або замерання плода) ви не повертаєте для клініки ніяких коштів.

Всі подробиці програми ви можете дізнатись за тел:

+38 (098) 865-81-84
+38 (095) 769-54-79
+38 (093) 538-67-19
[email protected]

Сайт: surmama.in.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up