Магнітні бурі у серпні: календар небезпечних дат в Україні

Магнітні бурі у серпні: календар небезпечних дат в Україні
  • Серпень 2020 відзначиться магнітними бурями, які можуть негативно вплинути на організм людини. Ці бурі відчують й в Україні.
  • Календар усіх дат на серпень, коли магнітне поле Землі відіб'ється на самопочутті українців!

У серпні 2020 року очікується кілька магнітних бур, які будуть відчутні в Україні та світі. Вони будуть нетривалими та не надто сильними, проте все одно можуть мати вплив на самопочуття метеочутливих людей. Їх варто очікувати в середині та наприкінці місяця серпня, а триватимуть вони всього лише 1-2 дні. 

10 серпня відбудеться перша магнітна буря місяця. За потужністю вона буде середньою і може мати вплив на самопочуття, але незначний: головний біль, неуважність, загальна слабкість. У період 13 серпня будуть незначні магнітні коливання, які зможуть відчути дуже метеочутливі люди.

Найпотужніша магнітна буря місяця чекає нас 21 серпня. За прогнозами науковців, така буря може викликати головний біль та погіршення роботи серцево-судинної системи й погіршити загальне самопочуття.

Відео дня

 

Окрім цього, магнітні коливання прогнозують у період 29 серпня. Вони будуть середні за інтенсивністю, але все одно можуть призвести до поганого самопочуття, тому фахівці рекомендують стежити за своїм станом здоров'я. Для цього вам потрібно регулярно міряти артеріальний тиск, не виходити з дому без зайвої необхідності, а також не вживати важку їжу, щоб не перенасичувати організм.

 

Як пережити магнітні бурі

Магнітні бурі у серпні 2020: календар небезпечних дат в Україні - фото 417627

У час активних магнітних бур потрібно уважно ставитися до свого стану здоров'я, захищати свій організм від сонячного впливу та робити все, щоб уникнути загострення хронічних хвороб, якщо вони у вас є.

Медики також рекомендують зменшити у раціоні кількість нездорової їжі та алкоголю. До слова, ваше самопочуття можуть покращити легкі фізичні вправи!

  • Спіть не менше 7 годин. Сон дуже важливий у такий період буремний період.
  • Додайте у щоденне харчування сезонні фрукти та овочі. Організм має отримувати достатньо вітамінів та мінералів.
  • Пийте багато води й орієнтуйтеся на відчуття голоду та спраги.
  • Не вживайте кофеїну та спиртного. Вони можуть погіршити ваше самопочуття.
  • Проконсультуйтеся з лікарем щодо ваших хронічних захворювань.
  • Додайте у розклад дня спорт або ж активний відпочинок. Така допомога впливає і морально, і фізично.

 


Читайте також:

До 31 серпня продовжили адаптивний карантин в Україні. Подробиці

У МОЗ пообіцяли, що з 1 вересня школи України запрацюють у звичному режимі (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петушенко

    Для какой биомассы пишут эту ересь ?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up