ЛЄВІКА family open air: родинний захід (Новини компаній)

ЛЄВІКА family open air: родинний захід (Новини компаній)

8 червня стоматологічна клініка “ЛЄВІКА” відкриває свої двері для гостей і запрошує провести вихідні всією родиною весело й корисно.

Свято триватиме з 10.00 до 13.00, ВХІД ВІЛЬНИЙ

Стоматологічна клініка “ЛЄВІКА” запрошує вінничан та гостей міста на родинний захід під відкритим небом - ЛЄВІКА family open air.

Що таке ЛЄВІКА family open air?

Ідея організації ЛЄВІКА family open air виникла досить спонтанно. Минулого року ми втілили в життя спеціальний фото-проект “Сім”я, яка надихає”. Фото вийшли дуже душевні і нам дуже хотілося показати їх не тільки  учасникам проекту, а й іншим сім”ям.
Так виникла ідея організувати свято під відкритим небом і запросити усіх бажаючих.

Для чого ми організовуємо цей захід?

Свято минулого року було дуже яскраве, емоційне, щире і справжнє. Відвідувачі, як малеча,  так і дорослі, були дуже задоволені і запитували, коли буде ще таке свято. Тому ми вирішили, що і в цьому році втілимо ідею.

ЛЄВІКА family open air потрібен нам всім (і лікарям, і пацієнтам), щоб забрати "паркани” недовіри, нерозуміння та страху між нами.

Клініка “ЛЄВІКА” - це бізнес, заснований на сімейних цінностях: підтримки, довіри, індивідуалізації, безпеки.

Це ми хочемо транслювати пацієнтам, щоб людям легше було підтримувати та зберігати рівень свого стоматологічного здоров'я на належному рівні.

Спеціально запрошені гості на свято

Цього року ми запросили двох спеціальних гостей. Нам дуже важливо, що ми маємо партнерів-однодумців, що підтримують та розділяють наші цінності, дотримуються тих же підходів в роботі з пацієнтами та сповідують ту ж філософію.

Серед спеціально запрошених гостей та партнерів свята Сергій Макаров (лікар загальної практики, сучасна педіатрія EVIDENCE ) та Віта Багрій (лікар-дієтолог, кандидат медичних наук, коуч по зниженню ваги сімейний лікувально - діагностичний медичний центр "ЦЕНТР-В").
Так як наш організм цілісний, то аспект стоматологічного здоров”я запрошені спікери висвітлять з точки зору своєї спеціалізації.

Програма заходу 

Нам приємно, що дуже багато партнерів відгукнулися і підтримають наше свято. Ми вдячні кожному, хто докладе зусиль, емоцій і зробить наше свято дійсно особливим. Ми наповнили нашу святкову програму таким чином, щоб дітки розважилися вдосталь, а батьки мали змогу взяти для себе щось корисне й цікаве.

Розваги для діток ми придумали на будь-який смак:

  • це і батут, який, мабуть, обожнють усі дітки;
  • творчі майстер-класи;
  • майстер-клас з виготовлення лизунів;
  • тематичні майстер-класи з чищення та пломбування зубів;
  • справжнє наукове шоу;
  • веселі та енергійні аніматори;
  • десерт, який люблять усі дітки - солодка вата;
  • яскравий аквагрим

Дорослі також весело й корисно проведуть час та матимуть нагоду провести день всією родино. Ми підготували низку цікавих та корисних лекцій, на яких  батьки також матимуть нагоду і відпочити, і знайти відповіді на питання щодо стоматологічного здоров”я родини.

Також саме в цей день дорослі зможуть потрапити на екскурсію в клініку, зазирнути за лаштунки “ЛЄВІКА” та побачити, як організована робота не лише лікарів-стоматологів, а й усієї великої команди.

І, звичайно, ж без сюрпризу не обійдеться! Але тут краще один раз побачити, ніж 100 разів почути.

Традиційно гарним і приємним завершенням нашого свята стане розіграш подарунків від нашої клініки та партнерів заходу.

Чекаємо усіх 8 червня з 10.00 до 13.00 за адресою: вул.Келецька, 26 (парковка стоматологічної клініки “ЛЄВІКА”), ВХІД ВІЛЬНИЙ

Більше інформації про захід та більш детальна програма тут.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up