Краса одним уколом. Скільки коштують популярні процедури ін'єкційної косметології у Вінниці?

Краса одним уколом. Скільки коштують популярні процедури ін'єкційної косметології у Вінниці?
  • Кожна жінка бажає мати неперевершений вигляд у будь-якому віці. Сучасні чоловіки теж не пасуть задніх.
  • Тому, щоб зберегти красу і молодість, у косметології широко використовують ін'єкційні методи.
  • За допомогою сайту top20.ua дізналися, яка ціна на уколи краси у Вінниці.

Жінки і чоловіки різного віку проходять різноманітні процедури для збереження краси та молодості. Високу ефективність нині демонструє ін'єкційна косметологія. Для цього вже давно не обов'язково лягати під ніж хірурга. Конкуренцію хірургічним методикам омолодження склали «уколи краси», здатні підтягнути контури обличчя, розгладити зморшки, повернути здоровий вигляд шкірі за кілька годин. Але багато людей все ще не наважуються вдатися до таких процедур.

Основною причиною відмови від використання ін'єкцій стають страхи і міфи, що оточують ці маніпуляції. Хоча під час проведення омолоджуючих процедур застосовуються сучасні технології, останні розробки. Косметологи дають роз'яснення, що таке уколи краси і для чого вони.

Уколи краси — це ін’єкції, які дозволяють позбутися зморшок, скорегувати форму губ, поліпшити стан шкіри. Такі процедури часто називають «уколами молодості».

Відео дня

Великою популярністю користується біоревіталізація, мезотерапія, філери та інші. Маніпуляції рекомендують проводити лише у фахівців з медичною освітою.

Найпопулярніші ін'єкції краси

Біоревіталізація — це уколи краси, при яких в шкіру вводять препарат на основі низько концентрованої гіалуронової кислоти. Препарат підбирається лікарем в індивідуальному порядку.

Метод полягає у виконанні множинних уколів всередину шкіри. Як результат процедури — відбувається зволоження шкіри і поліпшення її якості. Вона стає гладкою, еластичною. Загальний стан шкіри поліпшується в наступні два тижні після ін'єкцій.

Мезотерапія — метод покращення стану та зовнішнього вигляду обличчя за допомогою введення препарату в малих дозах (гіалуронової кислоти, мікроелементів, вітамінів, амінокислот, ферментів, речовин, які покращують кровообіг) у поверхневі та середні шари шкіри.

Ботокс. Уколи від зморшок дозволяють усунути неприємні явища за допомогою препаратів, які блокують мімічні м’язи обличчя (ботулотоксин тип А). Історія застосування цієї процедури налічує вже понад 25 років.

Саме ця методика є найпопулярнішою косметологічної процедурою в США. Вона займає 10 хвилин і вже через 10-12 днів стає помітний яскраво виражений ефект — зменшується кількість зморшок і їх глибина.

Диспорт — це препарат, основним діючим компонентом якого є ботулотоксин типу А. Як правило, препарат диспорт вводиться ін'єкційним шляхом в особливо активних зонах, найчастіше — це зона чола.

Філери. При виконанні контурної пластики, спеціальні наповнювачі (філери) вводять в глибокі шари шкіри. За рахунок цього забезпечується коригування форми, обсягу і контурів обличчя.

Процедуру також називають «контурної підтяжкою», «введенням філерів» або «векторних лифтингом». Під час її виконання, філери вводяться в глибинні шари шкіри, де вони служать для заповнення втрачених обсягів, повертаючи шкірі колишню пружність і колір.

Коментар експерта

Ірина Макарчук, лікар-дерматовенеролог, дерматоонколог:

— Ніколи не потрібно боятися запитати у свого косметолога про медичну освіту. Якщо ви зібралися зробити ін'єкції краси, потрібно звертатися до професіонала з вищою освітою, який після навчання в університеті підвищував свою кваліфікацію на спеціальних курсах та майстер-класах.

На прийомі фахівець має акцентувати увагу не на власному прайсі, а на вашому обличчі. Досвід висококласного косметолога вимірюється не роками, а кількістю задоволених пацієнтів.Тому не варто нехтувати «сарафанним радіо», сторінками в Інстаграм та Фейсбук. Проте найкраща реклама для лікаря — це схвальні відгуки його пацієнтів.

Клініки, салони, ціни 

  • Ін'єкції краси від 3100 грн;
  • Біоревіталізація від 880 грн.

Адреса: вул. Литвиненко, 40; телефон: (068) 840 3030.

  • Мезотерапія — від 1230 грн;
  • Ботокс — від 2500 грн.

Адре са: вул. Пирогова, 34, телефон: (068) 271 2121.

  • Біоревіталізація — від 4080 грн;
  • Ботокс — від 1680 грн.

Адреса: вул. Соборна, 92; телефон: (097) 632 8282.

  • Ботокс — від 1200 грн;
  • Диспорт — від 2400 грн.

Адреса: вул. Замостянська, 21; телефон: (093) 177 0211.

  • Біоревіталізація — від 3230 грн;
  • Мезотерапія — від 700 грн.

Адреса: вул. 600-річчя, 68; телефон: (096) 981 8188.

  •  Біоревіталізація обличчя — від 1200 грн.
  • Мезотерапія —  від 550 грн.

Адреса: Хмельницьке шосе, 23; телефон: (097) 866 2787.

 

Читайте також:

Покупатися в чані. Популярні місця для зимового релаксу в Вінниці та за містом

Кайф для душі і тіла. Топ-8 СПА центрів у різних куточках Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Аліна Вінниця

    Ну от нафіга.......
  • Аліна Вінниця

    чоловіки теж люблять качині губки?))))

keyboard_arrow_up