«Хочу повернутися до нормального життя»: вінничанка з раком шийки матки

«Хочу повернутися до нормального життя»: вінничанка з раком шийки матки
Вікторія Юзвук
  • Навесні у Вікторії Юзвук виявили онкологію. Після обстежень лікарі встановили, що в жінки рак шийки матки 2 стадії. Вікторія вже пройшла два курси променевої терапії. Попереду хімія та операція

Минулої весни Вікторія потрапила до лікарні із запаленням нирок. Пролікувалася. Але після почалися проблеми з серцем. Всього за кілька місяців у жінки сталося десять серцевих нападів. Також, приблизно, за півроку вона втратила 25 кілограмів ваги, без видимої на те причини. 

Почала більш глибоко обстежуватися. Результати аналізів були поганими, лікарі просили прийти до відділення, звідки жінку одразу направили в онкодиспансер. 

– Вони сказали, що у мене велика пухлина. І взагалі, що там все погано. Гінеколог сказав, що все залило кров'ю, – розповідає Вікторія. – Мені одразу призначили променеву терапію. Я вже пройшла два курси. 

Жінка говорить, що грошей на той час не було взагалі. Вікторія не працює відтоді, як її поклали до лікарні з хворими нирками. А тут потрібно оплачувати промені, хімію та операцію. 

– У мене злоякісна пухлина і поганий тип раку. Але після променів лікар сказав, що результати хороші, – продовжує Вікторія. – Днями має початися хімія. Мене мають довести до одужання. Не хочу жити з інвалідністю. Хочу вилікуватися та повернутися до нормального життя. 

За весь час жінка витратила на лікування близько 45 тисяч гривень. Тепер Вікторії потрібно ще десять тисяч на щотижневі аналізи та підтримуючу терапію.

 


 

Допомогти Вікторії одужати можна за цими реквізитами:

ОщадБанк: 4790 7010 0008 7063 – Юзвук Вікторія Дмитрівна

ПриватБанк: 5168 7574 0213 1975 – Юзвук Ольга Максимівна (мама)


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up