Домашній пломбір: як легко приготувати морозиво зі смаком дитинства

Домашній пломбір: як легко приготувати морозиво зі смаком дитинства
Смачне морозиво вдома/фото pinterest
  • Влітку у спеку завжди хочеться морозива, з цим нічого вдіяти не можна. Варіант купити в магазині підходить не завжди. То чому не приготувати його самостійно?

Який найкращий літній десерт? Однозначно, що це морозиво. А якщо приготувати його самостійно вдома – це буде набагато смачніше і корисніше, пише lifehacker.

І ще: Морозиво з наповнювачами та топінгами. Поради, як вибрати якісний продукт

Як приготувати домашній пломбір

Продукти:

Відео дня
  • Вершки 33% жирності 350 мл
  • Молоко 250 мл
  • Цукор 100 г
  • Жовтки яєчні 3 шт.
  • Ванілін

Рецепт

  1. Жовтки розтираємо з цукром і ваніліном. Молоко доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Акуратно вводимо в молоко жовткову масу, перемішуємо. Ставимо на найменший вогонь і, збиваючи, доводимо до загустіння. Не кип'ятимо! Масу охолоджуємо до кімнатної температури.
  2. Охолоджені вершки збиваємо до стійкої консистенції. Вводимо у вершки остиглу молочно-жовткову масу. Добре перемішуємо.
  3. Викладаємо у форми і відправляємо домашній пломбір в морозильну камеру. Через годину дістаємо, перемішуємо міксером і ставимо домашнє морозиво назад в морозильник до повного застигання.
  4. Після цього пломбір можна подавати. Прикрашаємо домашнє морозиво на свій смак.

До речі, морозиво особливо смакує з кавою. 


Дивіться також відео з рецептом пломбіру від Руслана Сенічкіна. Там він розповідає про класний лайфхак:

 

 

Читайте також:

Гороскоп на тиждень 19-25 липня: кому зірки пророкують збагачення?

«Бабине літо буде дуже довгим»: народний синоптик дав прогноз на осінь

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up