Для жінок з інвалідністю: у Вінниці відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

Для жінок з інвалідністю: у Вінниці відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу
  • Минулого тижня на базі жіночої консультації Вінницького міського пологового будинку №1 відкрили гінекологічний кабінет безбар'єрного доступу для жінок з обмеженими можливостями.

На базі жіночої консультації Вінницького міського пологового будинку №1 відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу для жінок з обмеженими можливостями.

Як повідомляє Вінницька міська рада, мета — забезпечити жінок з інвалідністю безперешкодним отриманням послуг у сфері гінекології та акушерства.

Відео дня

Зазначають, що кабінет забезпечений інклюзивним та зручним обладнанням для жінок із різними потребами. Так, в гінекологічному кріслі можна регулювати висоту та спертися на спеціальні опори-поручні або ходунці. Також є електричний підйомник, який створює максимальну комфортність та мобільність для пацієнта. Крім цього, кабінет устаткований офісним гістероскопом. Це дає можливість виконати весь об’єм діагностичних гінекологічних обстежень.

— Відкриття кабінету стало одним із пріоритетних завдань, оскільки вкрай важливо створити такі умови, щоб жінки з інвалідністю могли безперешкодно отримувати послуги у сфері гінекології та акушерства, — розповідає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. — Кабінет забезпечений відповідним адаптивним обладнанням, а медичний персонал пройшов навчання щодо надання допомоги пацієнткам з особливими потребами.

Заклад розташований по Хмельницькому шосе, 98 (Вінницький міський клінічний пологовий будинок №1). У будні кабінет працює з 8:00 до 19:00, а у суботу — з 9.00 до 14.00.

Запис на прийом можна зробити за номерами телефонів:

  • +38 097 672 76 57,
  • 0432 56 00 70,
  • 0432 56 04 08.

 

Читайте також:

Залишився без руки. Нацгвардієць Дмитро Фінашин з Козятина готується до протезування у Польщі

«Запас для перемоги». Вінницький обласний центр служби крові потребує донорів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up