Чат-бот «Календар здорових українців»: як вінничанам отримати безоплатну діагностику

Чат-бот «Календар здорових українців»: як вінничанам отримати безоплатну діагностику
  • В Україні створили новий чат-бот «Календар здорових українців». Чим він корисний?

Як кажуть у МОЗ, «Календар здорових українців» — це бот, який має підвищити обізнаність про можливості безоплатної діагностики та лікування, про перелік медичних послуг, які фінансуються з державного бюджету, та права пацієнтів загалом. Сервіс розповість, які дослідження і в якому віці варто зробити, які з них безоплатні та як їх отримати.

Чат-бот складається з розділів: 

Відео дня

«Важливо, що в цьому сервісу є не тільки корисна інформація про щеплення, а також детальні, але прості для сприйняття пояснення, де можна зробити щеплення та від якої небезпеки вони дають захист, — сказав завідувач відділу імунізації Центру громадського здоров'я МОЗ Олександр Заіка.

Посилання на чат-бот «Календар здорових українців»:

Сервіс побудований на основі рекомендацій ВООЗ, Центру громадського здоров’я МОЗ України і сімейних лікарів та використовує актуальні дані НСЗУ щодо місць надання медичних послуг.

Читайте також:

«Теплий» вантаж і зворушливі картини у Херсон і Миколаїв передав Віктор Бронюк, волонтери і фонд Тайри

Іграшки, підгузки чи гроші – що входить у «пакунок малюка» 2023

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ліда

    Так. тільки дітям все обстеження і так безкоштовно. а МедОк це непрофесійно, Лікарі без досвіду, а ціни вищі ніж в інших центрах. їх ціна по акції, це звичайна ціна без акції, наприклад в центрі в.

keyboard_arrow_up