Вінницька обласна станція юннатів отримала золоту медаль на міжнародній виставці

Вінницька обласна станція юннатів отримала золоту медаль на міжнародній виставці
  • У Києві підбили підсумки 13-ї міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти України».
  • Вона мала проходити у березні, але через військовий стан була перенесена на кінець 2022 року.

Педагогічний колектив Вінницької обласної станції юних натуралістів представив свої напрацювання у номінації «Впровадження сучасних технологій і методик формування ключових компетентностей здобувачів освіти». За це компетентне журі, складене із очільників Міністерства освіти і науки та Національної академії педагогічних наук, присудило нашому навчальному закладу золоту медаль. 

— На виставку ми подали 11 матеріалів, які підготували наші педагоги. Серед них опис досвіду робот, різних проектів, інтегрованих занять, турнірів, елементів модульного навчання, використання мультимедійних технологій та QR-кодів, дистанційного навчання, тренінгової діяльності тощо. За це отримали вже 13-у золоту медаль виставки «Сучасні заклали освіти України». Щороку перемагаємо, адже у роботі активно впроваджуємо інноваційні методи роботи із вихованцями, — сказала завідувач відділу інформаційно-методичної роботи Вінницької обласної станції юннатів Ніна Шмаль. 

Відео дня

Вона нагадала, що більшість обласних конкурсів на обласній станції юних натуралістів під час війни відбувається дистанційно. Школярі висилають свої роботи, відеоматеріали, а журі визначає переможців.

До речі, в 2022 році на базі обласної станції юннатів працювали 119 гуртків за 45 профілями. Ними було охоплено 1336 дітей різного віку.   

 

Читайте також:

Юннати влаштували «бавовняне» шоу і розписали подільськими візерунками «бандеропіч»

Вінничани стали переможцями Всеукраїнського конкурсу шкільних космічних експериментів

Коментарі (7)
  • Вікторія Вечірко

    Обожнюю кожну вашу  локацію, але оранжерея, то моя окрема подяка. Відвідуємо з дітьми вже багато років, і кожен раз вам вдається мене дивувати. Нагорода знайшла свого героя!
  • Ольга Хуторянська

    Найщиріші вітання!!! Нових звершень та перемог!!!
  • Володимир Сонце

    Вітаю! Кращі!!!
  • Майя Куцмай

    Вітаємо!

keyboard_arrow_up