Вінничан запрошують на світову прем'єру хорового циклу «Псалми Давидові»

Вінничан запрошують на світову прем'єру хорового циклу «Псалми Давидові»
У Вінниці відбудеться світова прем'єра хорового циклу «Псалми Давидові»
  • Завтра, 10 травня, о 19.00, у Костелі Святого Духа (вул. Келецька 117а), вінничан запрошують на благодійний концерт — світову прем'єру хорового циклу «Псалми Давидові» за Т.Г. Шевченком.

Як інформує Вінницька міська рада, поетичний переспів у виконанні Вінницького академічного міського камерного хору ім. В.І. Газінського. Мета заходу — зібрати кошти на автомобіль для артистів хору, які несуть службу в лавах ЗСУ.

Організатори розповіли, що диригуватиме на концерті автор — український музикант, співак та композитор, Заслужений артист України — Рубен Толмачов.

«У рамках благородної місії на жителів Вінницької міської територіальної громади чекає ціла низка концертів, як від хору так і від інших колективів та окремих виконавців. Слідкуйте за анонсами. Разом до Перемоги!» — говорить директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Відео дня

Довідка:

Організовують захід – Вінницька міська рада, департамент культури, КЗ «Центр концертних та фестивальних програм», XV Міжнародний фестиваль «Музичні зустрічі».

Ми розповідали про волонтерку «Обіймашку», яка возить допомогу на Схід. Анна Заніздра з Калинівки займалась бізнесом і разом з чоловіком спокійно плекала двійко синів — 11 та 14 років. Після повномасштабного вторгнення взялася волонтерити. Нині на її рахунку 50 поїздок у зони бойових дій. Жінка розповідає — допомагають збирати вантажі жителі громади. Разом вони сила.

 

Читайте також:

Ніч на «сакральне» 9 травня: сили ППО збили 23 російські ракети

«Найзаповітніша мрія»: обрали нову поштову марку від Укрпошти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up