Великдень онлайн: де дивитися трансляцію богослужінь 23-24 квітня

Великдень онлайн: де дивитися трансляцію богослужінь 23-24 квітня
  • Цьогоріч велике свято Великодня вірянам радять провести вдома та не йти до храму. Розповідаємо, де транслюватимуть богослужіння.

Цієї неділі, 24 квітня, християни східного обряду величають Воскресіння Ісуса Христа. Великдень — це головна подія церковного року для всіх християн, незалежно від дати святкування. Свято символізує перемогу світла над темрявою та добра над злом.

— Мир обов'язково прийде на нашу землю. Задля перемоги України ми, українці, повинні зберегти силу духу та мудрість. Нехай наша віра в краще тільки міцніє, — кажуть у Мінкультури. — Міністерство культури та інформаційної політики України та Державна служба з етнополітики та свободи совісті нагадують про важливість дотримання обмежень воєнного стану, зокрема правил комендантської години у вашому регіоні — це важливо для безпеки! Запрошуємо вірян приєднатися дистанційно з молитвою до Великодніх служб завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн. 

Де дивитися онлайн-трансляцію богослужінь? 

Відео дня
  • У суботу, 23 квітня, о 23.30 в національному марафоні єдиних новин #UAразом та на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА розпочнеться пряма трансляція нічного богослужіння Православної Церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору в Києві.  
  • 24 квітня з 7.30 до 11.30 національний марафон єдиних новин #UAразом та суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА  транслюватиме богослужіння Української Греко-Католицької Церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.  

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up