Митрополит РПЦ Веніамін з Вінниччини виправдовує російську агресію

Митрополит РПЦ Веніамін з Вінниччини виправдовує російську агресію
  • Головне управління розвідки Міноборони опублікувало список служителів російської православної церкви, які співпрацюють із російськими пропагандистами в окупаційних цілях.

Про це повідомляють у Головному управління розвідки України. 

Серед посібників доктрини «русского мира» митрополит Оренбурзький та Саракташський Веніамін. 68-річний священик Володимир Миколайович Зарицький родом з села Стодульці, що входить до Северинівської громади Жмеринського району Вінницької області.

«За даними ГУР МО України священники виправдовують російську агресію, геноцид українського народу та закликають своїх вірян поповнювати лави російських окупаційних підрозділів», — йдеться у повідомленні.

Відео дня

За даними ГУР МО України служителі РПЦ отримали чіткі вказівки агітувати батьків та родичів молодих росіян спонукати їх укладати контракт про військову службу.

Військова розвідка України оприлюднює відомості про служителів РПЦ, які співпрацюють з російськими пропагандистами та окупаційними підрозділами інформаційно-психологічних операцій:

 

У контррозвідці нагадують, що за злочини проти територіальної цілісності та населення України всі злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

 

Читайте також:

У так званій Придністровській молдавській республіці оголосили воєнні збори

Суд виніс вирок «штрикачу», який голкою колов дівчат у сідниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (168)
  • Лариса Олійник

    Ще раз переконуюсь, що у редакції "20 хвилин" мета одна: розпалювання ворожнечі, що, до речі, під час війни рівно диверсії. Розраховано, що народ читає тільки заголовок, "піпл хаває". Бо, прочитавши, зрозуміло, що він "вєщає" десь в Оренбурзькій губернії. Ви за кого маєте своїх читачів?  Гидко.
  • Анастасия Дмуховская

    Гнати без оглядки,з позором.
  • Анастасия Дмуховская

    В хто за ними шкодує,прапор  Расеї в руки і за пором.
  • Анастасия Дмуховская

    З
    За пором.

keyboard_arrow_up