ВІН І ВОНА: Вам сподобалася людина — як сподобатись у відповідь

ВІН І ВОНА: Вам сподобалася людина — як сподобатись у відповідь
  • Ви зустріли дуже симпатичну дівчину чи хлопця.
  • Познайомились, поговорили, може навіть сходили на кілька побачень.
  • Але явно відчуваєте, що на тому боці не надто горять.
  • Як викликати романтичний чи сексуальний інтерес?
  • Як перетворитися з просто гарного знайомого, на об’єкт бажання, на кохану людину?

Ми знову говоримо про стосунки. А будь-які стосунки починаються з комунікації, спілкування. І дуже важливо пам’ятати про одну просту річ — мету. У всьому, що ми робимо чи говоримо, є мета, навіть у найбільш, здавалося б, безглуздих жартів. Вона є у вас, або у вашого візаві. Якщо ваша мета — це стосунки з конкретною людиною, то пам’ятайте про це. Нерідкі випадки, коли люди залишалися просто друзями через те, що витримали велику паузу, яку з плином часу стає дуже некомфортно переступати.

Хоча, якщо ваша мета просто розважитись — розважайтесь. Якщо ви прагнете сподобатись, спокусити, і створити довготривалі взаємини — треба бути більш поміркованим.

Початок стосунків — цікава штука

На самому початку, коли все ще дуже невизначенно, чоловіки і жінки спокушають одне одного. І в арсеналі кожного є свої прийоми, часом вдалі, часом ні. Є і загально відомі. Наприклад, жінки впевнені: щоб спокусити чоловіка, головне — зовнішність і подача себе. Чоловіки ж вірять, що будь-яка жінка клюне на солідний статус і гаманець. У чомусь обидві сторони мають рацію, але в основному — не дуже. Для того, щоб не просто підчепити партнера на одну-дві ночі, а отримати стосунки, необхідно бути досить близькими як морально, так і фізично. Скільки потрібно часу для того? У кожній ситуації по-різному. В середньому, за статистикою, на це йде від кількох тижнів до місяця. Тобто тут потрібно і витримати необхідний час, а з іншого боку не перегнути палицю очікування. Тому якщо ви хочете, щоб людина була з вами у стосунках — варто постійно підігрівати не тільки дружній, але і сексуальний інтерес.

Відео дня

Що працює?

Усе, що видно. Тобто на першому місці як у жінки, так і чоловіка має бути зовнішність. Адже зрозуміло, що жінці з відмінною фігурою і красивим обличчям спокушати набагато простіше. Ваш багатий внутрішній світ і тонка душевна організація дуже спокусливі, але кому це треба, якщо вхід туди настільки непривабливий. А от щоб вами серйозно захопились, досить до зовнішності бути на додачу милою і товариською. Сяяти очима і заманювати декольте не потрібно. І якщо ви хлопцю сподобаєтеся (це вже не тільки від вас залежить), спілкування переросте в романтику, секс, і стосунки. Для чоловіків теж існує порада, мовляв, розсміши дівчину і вважай, що вона твоя. Гумор, це доволі сильна зброя, мало кому подобаються зануди. А ще жінки дуже романтичні натури, можуть бачити хороше в будь-чому, необхідно лише допомогти їм в цьому, відволікаючи від щоденної суєти і проблем. Часом навіть найбільш розважлива дама може розтанути від чоловіка, який перетворює її життя на казку.

У вас стосунки, далі що

Дуже часто буває, що люди почали зустрічатися, навіть жити одне з одним, і взагалі все чудово, проте в планах і в подальшому житті партнера вони себе не бачать. Наприклад, у нього в голові кар’єра, у неї тусовки з подругами, або теж робота кар’єра і зустрічаються вони, коли немає інших планів. Тобто пара наче існує, а наче і ні. Тут вже мова про глибину стосунків, про їх поверховість чи серйозність.

Психологи називають кілька ознак серйозних стосунків. До них, наприклад, відноситься те, що партнери не шукають інші варіанти (поки не планують, хоча б). А ще у двох є спільне бачення картини майбутнього. Загальна перспектива, або кожен розуміє, чим і коли їх стосунки закінчаться (навіть так). Серйозні стосунки відрізняються від «несерйозних» не тільки зовнішніми ознаками. Тобто це не просто обмін ресурсами (гроші, увага, турбота…) Це коли обидва учасники наче в казино ставлять на кін — все за все. Тобто уявіть, наскільки повинно бути проникнення однієї людини в іншу. До цього можна все життя йти і так ніколи не дійти. Хоча задумуватись про глибину, коли поки що плавати на мілині не вмієш, зарано. Тут хоча б закоханості дістатись.


Арсенал для «ловлі» симпатичної людини

Жінкам, потрібно звернути увагу на:

1. Доглянутість (чистий одяг, волосся, приємний запах, красиві руки, відсутність прищів)


 

2. Посмішку (маска «королеви» вже точно не повинна бути у вашому розпорядженні до зваблювання)


 

3. Інтерес (раз ви вирішили спокусити людину, вона чимось вас зацікавила, так покажіть це, авансом хоча б)

 

4. Самоповагу (на початку ваша роль пасивна, активність передбачає, що вам дуже треба, і до речі, попрацюйте над очима, доволі часто в них читається голод)

 

5. Розмову (вульгарність, недоречні жарти, сміливі випади — все це видасть вашу невпевненість. Навчіться поводитись, наче на світському прийомі)

 

Чоловікам, потрібно звернути увагу на:

1. Імідж (він повинен відповідати професії, типу фігури, якщо ви ботанік — косити під мачо не варто)



 

2. Сміливість (у вас фора за гендерною ознакою: залицяння, активність в тактильності, навіть якщо пошлють)

 

 

3. Щедрість (згодом ваша (вже) дівчина спокійно розділить рахунок в ресторані або повечеряє у вас вдома, але на самому початку ваша економність дорівнює скупердяйству)

 

4. Увагу (вона повинна бути ексклюзивною, можливо, ви по ходу намагаєтеся зловити навколо купу «риби», але «улову» навряд чи сподобається ваша нерозбірливість)

 

5. Гумор (він не повинен бути нижче пояса, не варто з себе корчити стендапера, і до речі, якщо не можете придумати на ходу якийсь жарт - заспокойтеся) 

 

Валерій Андросов, психолог:

— Якщо говорити про нормальні форми знайомств, то все дуже просто.
Двоє людей бачать одне одного (або придуманий образ) на несвідомому рівні — з’являється інтерес, який вже можна побачити в очах передбачуваного партнера. Залежно від подальших дій, можна припускати, як розвинуться події. На що в першу чергу звертає увагу дівчина? Та на що завгодно, фетишем можуть виступати якісь риси обличчя, особливості тіла. Хлопці в першу чергу звертають увагу на груди, ноги, обличчя, сідниці. Але знову ж таки, все індивідуально — у кожного свій фетиш у виборі партнера: голос, волосся, руки, білизна. Але суть зрозуміла. Для того, щоб ці стосунки розвивалися, на наступному етапі відбувається спілкування, просто розмови — ні про що, але дуже важливі, тому що чути голос, його тембр, бути поруч, дивитися, відчувати тактильні відчуття — основа взаємин, які можуть розвиватися далі.

На цьому етапі все дуже крихке, і причиною розриву може стати будь-яка дрібниця. Дівчина хоче погуляти, поговорити, а хлопець хоче сексу. Дівчина чомусь ображається весь час і змушує хлопця відчувати себе винуватим і виправдовуватися. Якщо стосунки дійшли до сексу, тут партнерів теж може очікувати багато відкриттів. Якщо всі етапи пройдено і люди готові приймати одне одного такими, як вони є, любов пройшла всі випробування — тоді будемо вважати, що люди майже познайомилися.


Читайте також:

ВІН І ВОНА: Правила виходу з самотньої колії
ВІН І ВОНА: Як впоратися з нервами на першому побаченні


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Торон Туй

    Какая скукотень................
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up