ВІН І ВОНА: Немає партнера? Карантин не винен, просто ти невиховане страхопудало

ВІН І ВОНА: Немає партнера? Карантин не винен, просто ти невиховане страхопудало
  • Тема кохання і стосунків актуальна завжди, незалежно від пори року, доби і надзвичайної ситуації, але навесні настає загострення.
  • Що робити, якщо не виходить нікого зацікавити? Як привернути до себе увагу?
  • Можливо, треба спочатку проінспектувати себе: свій зовнішній вигляд і поведінку, тим паче, часу до зустрічей в реалі досить.

Людина — соціальна істота і проявляється це в тому, що нам важко та й неможливо бути на самоті. Усі наші уявлення про себе: я крутий, я симпатична, я цікавий, я смішна, це фідбек від світу. Ми з кимось розговорилися, вийшла загальна тема, і відповідне сприйняття. Людина вам сподобалася і на тій стороні ви бачите симпатію, не має значення, до ваших особистих якостей або зовнішнішніх -—і все. Ви відчуваєте себе добре, впевнено, і так, дійсно красунчиком.

Зовсім інше відчуття, якщо раптом на тому боці глузування, завуальоване хамство, або стьоб на навколосексуальні теми: ну і все, настрій зіпсувався. Спочатку ви думаєте, що нарвалися на придурка/дурепу, а потім закрутилося в голові — щось зі мною не так. З таких ось повсякденних ситуацій (а спілкуємося ми з різними абсолютно людьми постійно) і формуемося ми як особистість. При тому, що ми можемо все знати і розуміти про себе доволі реалістично, сильні і слабкі сторони, а світ зовні буде або підтверджувати це знання (що супер), або спростовувати (заганяючи в депресію).

Не варто нікого звинувачувати в абьюзі, так як рідко зустрінеш людину, яка, розуміючи і бачачи всі дійсно хороші якості, навмисно опускала б вас. Швидше за все ви обманюєтесь щодо своєї величі і чарівності. Цей самообман дуже сильно заважає в житті, в робочих стосунках, сімейних і зовсім сумно позначається на особистих і любовних стосунках.

Відео дня

Взяти життя в свої руки

Тому, якщо любові хочеться, а на горизонті навіть перекотиполе злиняло в іншу сторону, пора щось з собою робити. Пропонуємо короткий перелік косяків, які можуть бути неприємні для інших. Але вони про це вам ніколи не скажуть прямо, а ось реакцію негативну дадуть напевно. А ви потім будете сидіти і думати, що з людиною не те, що з вами не так. Просто правила пристойності, вони перманентно притаманні всім або більшості. На щастя, в основному всі ті речі, які викликають неприязнь, при бажанні можна легко виправити і за короткий час.

Чоловікам

1. Неохайність. Чоловікові досить помитися, поголитися, щоб він мав привабливий вигляд. На жаль, є такі, що простими правилами гігієни нехтують. Це фу. Сюди ж відноситься не свіжий одяг, потерте взуття і таке інше, те, що одразу кидається у вічі. Чоловікові не обов'язково бути красивим, в класичному розумінні. Але набагато виграють ті, хто стежить за своєю фізичною формою і зовнішнім виглядом. Зрозуміло, у вас може бути маса інших достоїнств, і чарівність всупереч усьому, але правило зустрічають за одягом актуальне. Звичайно, кохана жінка буде мліти від вашої немитої голови і брудних нігтів, але для цього вона повинна з'явитися і стати закоханою.

2. Ниття. Є такі чоловіки (і жінки, чого вже там), яким все не те і все не так. І погода мерзенна, і начальник дурень, і в країні бардак, і взагалі він не виспався. Про що б не зайшла мова, фоном завжди йде невдоволення, претензії. Багато хто так розмовляють як дихають, забуваючи, що іншому це не потрібно, більш того - в напряг. Щоб якісно поліпшити спілкування, стежте за своєю мовою, не грузіть свого співрозмовника, навіть якщо то знайомий сантехник і жодних романтичних планів стосовно нього у вас і на думці немає. Робочі проблеми вирішуйте на роботі, дбаєте про ситуацію в країні - йдіть у політику. Приватне лайно не виливайте назовні, світ не ваша мама і вашому горщику не порадіє.

3. Груба мова і мат. Якщо ви недавно відкинулись із зони, то фрази типу: «Та ну на** й, Бл***" "Хере с*ати, йдемо жерти» органічні вашому образу. Хоча, чого душею кривити, є чоловіки, які вміють красиво матюкатися, але це свого роду талант. Точніше, не так, людина талановита в чомусь і навіть мат з його рота звучить красиво. Про себе так сказати не можете? Фільтруйте базар. Особливо дратує, коли це відбувається в автомобілі: «Знову якийсь пид*р плететься попереду! Вчи правила, долбо*б!». Чоловіки, вчіться розмовляти словами, їх багато.

4. Соціальний статус. Маючи його, можна бути товстим, немитим, дрібним, лисим і лютим матюкальником. За статус (і гроші відповідно) дівчата чоловікам прощають все. Але. Де ви бачили таких серед успішних чоловіків? Успішна людина стежить за всіма можливими для нього сферами життя. І все ж про статус, для чоловіка це, перш за все, професійна реалізація. У вас повинна бути нормальна робота, що приносить дохід і задоволення (куди ж без нього). Маючи нормальну роботу, нормальний (тобто середній з усіх боків чоловік) не залишиться самотнім.

Жінкам

1. Стиль? Ні, не чули. Говорити жінці, щоб вона дотримувалася правил гігієни, якось соромно, тому що це має всотуватися на хромосомному рівні. Тому поговоримо про прикрашання себе коханої. Мова про інстаграмний макіяж (тонна тоналки, фарб і ретуші) на вулиці при денному світлі. Ну, що ж. Або ви розраховуєте на свідомо короткозорих хлопців, або щось не те у вас з дзеркалом. Якщо щось не так з натуральним зовнішнім виглядом, може підійти до цього більш серйозно? Прищі вилікувати, волосся в порядок привести, фігуру знову-таки. Інакше мем з інтернету «Не поспішай будувати стосунки з дівчиною, поки не зводив її в баню» так і буде набирати купу лайків від чоловіків.

2. Істеричність. «Я не галаслива, я емоційна» — якщо в цій фразі ви впізнали себе, пора задуматися про те, як на вас реагують інші. Ніхто не заперечує, що емоційність — це жіноча риса, але все ж і у неї є межа, після якої у оточуючих починається інтоксикація. Створюється враження, що вам дуже треба відчути себе в центрі уваги. Спробуйте говорити те ж саме, але на кілька тонів нижче. Спокій, тільки спокій (девіз одного мультгероя) дозволить людям сприймати вас більш адекватно. Згадайте, що роблять лектори, щоб привернути увагу аудиторії? Переходять на тон нижче і всі починають прислухатися.

3. Відмороження? Як часто ви поводилися, як неприступна фортеця по відношенню до хлопців, які вам подобалися? А тепер згадайте, що відбувалося далі? Правильно! Через якийсь час інтрига лопалася і хлопцю ставало нецікаво. Сидіти з виглядом відмороженого оселедця ваше право, за умови, що вам нічого не треба. Але ж вам треба. Тож посміхніться, поговоріть, відкрийтесь, дайте аванс людині. Вийде щось — супер, а ні, то ні. Але ви спробували, а не турнір влаштовували серед претендентів на вашу руку принців (до речі, де вони), сидячи високо у вежі з холодним презирством в очах.

4. Ти краще знаєш, що робити. "Пристойні люди так себе не поводять.", "Першим знаки уваги повинен давати чоловік", "За кого ви мене маєте, я себе не смітнику знайшла, щоб по кав'ярнях вештатись", "Секс у мене буде тільки на п'ятому побаченні". Чуючи цей виніс мозку від сторонньої, по суті, дівчини, хлопець думає приблизно те, що не треба говорити в пункті №3 (для чоловіків), коротше "Та ну на...*", він думає. Дівчата, власна думка, вона на те й власна, щоб тримати її при собі. Щось не подобається, встала і своїми ногами пішла. Виховувати іншу людину, направляти її в правильне (за вашою глибоко особистою думкою) русло, вас ніхто не наймав і не просив. Ось запитають, чи грошей дадуть за коучинг, тоді намагайтеся.
 

Варто виконувати ряд простих правил

Валерій Андросов, психолог:

— Людина відрізняється від інших тварин тим, що вона істота соціальна. Соціальне — означає те, що живе вона в суспільстві. І для того, щоб це саме суспільство нормально сприймало людину, варто виконувати ряд простих правил, кожне з яких зводиться приблизно до одного: роби, що хочеш до тих пір, поки це не стосується інших. Хтось може сказати: «Ну припустимо, а чим мій зовнішній вигляд заважає іншим?!» І тут не зайвим буде згадати, як кожен з нас може бути роздратований непристойним зовнішнім виглядом перехожого, його неохайністю, грубою поведінкою. Саме для того, щоб всім було добре, були створені правила етикету, в яких чітко прописано, що варто робити, а що ні, як одягатися, що робити в різних ситуаціях.

На жаль, багато людей ці правила ігнорують, через що виникає більшість побутових негараздів і проблем. Не варто забувати про те, що якщо чоловік або жінка хочуть бути зараховані до більш успішних верств суспільства (бізнесмени, успішні політики, діячі мистецтв), то виконання елементарних правил пристойності — це просто необхідність, без якої туди не приймуть. Досить згадати сумні приклади з історії, коли порушення простих правил пристойності псувало рейтинги, репутацію і кар'єру людям. Комусь така неадекватна поведінка йде на користь рейтингу і створює епатаж, але варто пам'ятати, що якщо така репутація створена, вона має свої наслідки і від неї важко позбутися.
 

Читайте також:

Як позбутися партнера раз і назавжди або 10 «порад» майбутній одиначці

Секс на одну ніч. Варто чи ні?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Торон Туй

    Абы о чем-то попи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up